Friday, 19 April, 2024

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά και τον αποκλεισμό του από την Κράσνονταρ στα playoffs του Champions League

επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0 στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ελ Καντουρί.
Στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση, αλλά δύο γκολ του Σφιντέρσκι στο 89′ και στο 90+2′ κλείδωσαν το παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό είχε ένα δοκάρι. Μετά από μία εκτέλεση κόρνερ ο Μάτος σηκώθηκε, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 8′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Καντουρί. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνδυάστηκαν ωραία, ο Σβάμπ συνεργάστηκε με τον Μαροκινό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμη μία μεγάλη στο 34ο λεπτό. Ο Τσόλακ γύρισε την μπάλα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή προς τον Σβαμπ, ο οποίος σούταρε με τον Βάτερμαν να κρατάει το 1-0.
Στο 36ο λεπτό ο Ναμπί επιχείρησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα “έπρεπε” να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.
ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ
Στο 89ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλειδώσει το σκορ με τον Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός πήρε την καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Δικέφαλος απείλησε εκ νέου με τον Τζόλη στο 90+1′, ο οποίος σημάδευσε το δοκάρι.
Στο 90+2′, ο Σβιντέρσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την κατοχή, ο Πολωνός έγινε αποδέκτης της μπάλας, είδε τον Βάτερμαν που ήταν εκτός εστίας και την έστειλε στα δίχτυα.
Προηγουμένως, οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμό μετά το 75ο λεπτό και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί. Στο 79ο λεπτό ο Γιάννου πάτησε περιοχή, με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια, ο Σελίμοβιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 82′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε με το πόδι σουτ του Ναμπί.

sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου