Friday, 29 March, 2024

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από νωρίς στην Τούμπα με τον Ολιβέιρα, αλλά ο ασταμάτητος Αϊτόρ το… πήρε προσωπικά και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

έδωσε σπουδαία νίκη (1-2) με ανατροπή στον Παναθηναϊκό. 6Χ6 για το «τρένο» του Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός έφυγε με διπλό τίτλου από την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από νωρίς με τον Ολιβέιρα, αλλά ο φανταστικός Αϊτόρ «μίλησε» στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη με 2-1 στους «πράσινους». Μία νίκη που φέρνει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο +7 από τη δεύτερη θέση, με το απόλυτο 6χ6 στη Super League. Εκκίνηση όνειρο για το τριφύλλι!

Έντονη συγκίνηση πριν τη σέντρα του ντέρμπι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καταθέτουν λουλούδια και στεφάνια μπροστά από τη Θύρα 4 στη μνήμη των έξι παιδιών που χάθηκαν στις 4 Οκτωβρίου του 1999 στα Τέμπτη.

Έγραψε ιστορία ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έφτασε τον Νέτο Γκουερίνο στην πρώτη θέση των ξένων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με 287 συμμετοχές.

Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός!

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2

Βόλος-Άρης: 2-0

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0

Super League: Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Το… τρένο του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε στην Τούμπα! Οι «πράσινοι» έκαναν μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ, άφησαν ΚΑΙ τον «δικέφαλο του Βορρά» στο -7, φιγουράροντας, φυσικά, πάντα μόνοι πρώτοι και… απόλυτοι στη βαθμολογία της Super League!

Στο +7, δε, διατηρήθηκαν και από τον Ολυμπιακό, που μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου (2-0) έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ τόσους έχει και ο απίθανος Βόλος, που επικράτησε 2-0 του Άρη, αφήνοντάς τον στο -1.

H 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

ΛΑΜΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

(61′ Μποάκι)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ 2-0

(19′ Τιλίκα, 44′ Γκαρντάφσκι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

(45’+2′, 68′ Μπακαμπού)

ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0

(26′ Ντέλετιτς, 30′ πεν. Μπαριέντος)

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

(18′ Ολιβέιρα-51′, 73′ πεν. Αϊτόρ)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

18:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

20:00 ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου