Friday, 19 April, 2024

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήρθε να αναδείξει τα μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και τα οποία δεν θα καλύπτονται σε κάθε παιχνίδι.
Το τελικό 1-1 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League μάλλον κολακευτικό είναι για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Διότι μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με τον Άκπομ, όμως δέχτηκε αμέσως την ισοφάριση και στη συνέχεια θα μπορούσε να ηττηθεί. Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν έτσι στους τέσσερις βαθμούς, δύο λιγότερους από την Κοπεγχάγη και τρεις περισσότερους από την αντίπαλό του στην Τούμπα.
Με 4-2-3-1 πορεύτηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που προέβη σε αλλαγές σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ. Ο Πασχαλάκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τους Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ να απαρτίζουν την αμυντική γραμμή. Στον άξονα έπαιξαν οι Εσίτι-Σβαμπ, με τον μοναδικό προωθημένο να είναι ο Άκπομ και να έχει πίσω του τους Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Μιτρίτσα.
Από την άλλη, ο Βλάντιμιρ Βάις επέλεξε για δεύτερη μόλις φορά φέτος 4-4-2, με Τσόβαν στο τέρμα, Κάσια, Μποζίκοφ, Πάουσεκ και Μεντβέντεφ στην άμυνα, Κανκάβα, Ντε Καμπς Ντράζιτς και Γκριν και επιθετικό δίδυμο τους Χέντι-Ντα Σίλβα.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν… κάτι σαν επικίνδυνες φάσεις, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο κλασικά τετ-α-τετ, τα οποία σπατάλησαν. Και είναι δεδομένο πως αν διέθεταν μεγαλύτερη ποιότητα στην εκτέλεση, θα είχαν φύγει νικητές από την Τούμπα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου