Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 (vid)

Το δρόμο που «άνοιξε» στη Βασιλεία θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μετά την πανηγυρική πρόκριση απέναντι στου Ελβετούς φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στη σχεδόν κατάμεστη Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του πριν τον επαναληπτικό της Ρωσίας.
Εκτός από την αποστολή οι τραυματίες Βιεϊρίνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, απών για τους φιλοξενούμενους ο Σαμέντοφ.

Ματσάρα απόψε το βράδυ στην Τούμπα! Ο Δικέφαλος από το 16ο λεπτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς ήταν δύο γκολ πίσω στο σκορ (7′ Ποπόφ, 16′ Πρόμες), όμως κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να φέρει… τούμπα το ματς πετυχαίνοντας 3 τέρματα και όλα στο πρώτο ημίχρονο (27′ Πρίγιοβιτς, 37′ Λημνιός, 44′ Πέλκας). Ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέταρτο γκολ με τους Πέλκα και Ουάρντα, ενώ στάθηκε και τυχερός από το πέναλτι του Πρόμες που απέκρουσε ο Πασχαλάκη. Ραντεβού σε μια εβδομάδα για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά και τον Βιερίνια στη διάθεση του Λουτσέσκου.


Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλαμ Χατσερίδης, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ελ Καντουρί
Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εστσένκο, Ζιγκό, Μποκέτι, Κομπάροφ, Ζόμπνιν, Φερνάντο, Ποπόφ, Λομοβίτσκι, Λουίζ Αντριάνο, Πρόμες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου