Saturday, 20 April, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία το τελευταίο διάστημα στην οποία έφτασε τα πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας και τέσσερις νίκες

ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε και του Ατρομήτου με 1-0 και έφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία. Οι Γιαννιώτες έδειξαν σε ακόμα μία αναμέτρηση πολύ καλά στοιχεία και πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα των play out.
Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες έχασαν και αυτοί μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, είχαν δοκάρι και τε α τετ και με την ήττα τους έμειναν στους 28 βαθμούς, αλλά και πάλι νιώθουν σε μεγάλο βαθμό ασφαλείς.
Όσον αφορά τον αγώνα, στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν εξαιρετικός. Και οι δύο ομάδες είχαν γρήγορο ρυθμό και έδειξαν σε όλη του την διάρκεια πως ήθελαν να παίξουν μπάλα και να δημιουργήσουν φάσεις. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό και σίγουρα παρότι μπήκε μόνο ένα τέρμα, ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.
Με 4-4-2 ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες
Στον αγώνα των Ζωσιμάδων, το μοναδικό της πρεμιέρας των play out που δεν υπήρξε τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με 4-4-2. Οι γηπεδούχοι του Αργύρη Γιαννίκη με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, τον Σάλιακα δεξιά, τον Πίρσμαν αριστερά και τους Κάργα, Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας. Οι Κάστρο και Ντομίνγκες ήταν τα κεντρικά χαφ, οι Καρτάλης και Ελευθεριάδης τα εξτρέμ και Μιλιντσεάνου και Παμλίδης το επιθετικό δίδυμο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου