Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΣ Σκύδρα-Φίλιππος Γιαννιτσών 1-1

Με “δύο” πρόσωπα εμφανίστηκε η ομάδα της Σκύδρας στον Σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα της όπου υποδέχτηκε την ομάδα του Πενταπλατάνου

Με καταπληκτική εμφάνιση οι παίκτες των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος πήραν το προβάδισμα πολύ νωρίς μόλις στο 4΄με καταπληκτική ασίστ του νεαρού Στοικάκη στον Μάριο Γάτσο που νίκησε στο τετ α τετ τον πορτιέρο Τοψή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.


Ένα σκορ που κράτησε για 90′ αφού παρά τις καλές προσπάθειες των γηπεδούχων στο πρώτο και των φιλοξενούμενων στην επανάληψη μέχρι το 90΄ ήταν 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 2′ των καθυστερήσεων εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων ισοφάρισαν με τον Μωυσίδη σε 1-1 παγώνοντας κυριολεκτικά το γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι που από το 70 και μετά αγωνίζονταν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Στο δεύτερο μέρος υπήρξε και μια ένταση μεταξύ των δύο ομάδων που ήταν η αιτία ολιγόλεπτης διακοπής του παιχνιδιού.
Άριστη η διαιτησία των Γιουματζίδη, Πίλτση, Καραγιάννη.


ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ Χατζηνικολάου, Παπαδόπουλος, Σεχι, Μέγας, Κουκούλης, Καραφουλίδης, (80′ Θεοδωρίδης), Χαραλαμπίδης, Γάτσος, Καλα, Φαντίδης, Στοικάκης (85′ Γραμματόπουλος)
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Τόψης, Παπαδόπουλος, Τόσιος, Πολυχρονίδης, Πολατιάν, Σεχι, Πρέμτσης, Καρυπίδης, Χατζηχρήστος, Χατζηπαρασίδης, Μωυσίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου