Thursday, 28 March, 2024

Πατάει το δικό του χόρτο σήμερα ο Εδεσσαϊκός! Ευχαριστώ προς τον Ορφέα Ριζαρίου

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Εδεσσαϊκού αντιμετωπίζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι την ομάδα της Ελασσόνας.

Το ευχαριστώ του Εδεσσαϊκού

«Ο Εδεσσαϊκός ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Έφη Λυκίδου, την διοίκηση του Ορφέα Ριζαρίου και προσωπικά τον Πρόεδρο της Μάκη Κατικαρίδη για την παραχώρηση του γηπέδου στο Ριζάρι, για τις προπονήσεις, τους αγώνες, και τις ανάγκες της ομάδας όλη την περσινή χρονιά αλλά και για τη φετινή όπου θα αγωνίζονται τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Το γήπεδο του Ορφέα στο Ριζάρι αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο της Έδεσσας αλλά για όλη την Ελλάδα και αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην διοίκηση του συλλόγου, αλλά και προσωπικά στον ακούραστο εργάτη της Μάκη Μαυρίδη.

Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Δήμου να πετύχει τους στόχους του, και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην φετινή του προσπάθεια».

Η είδηση βέβαια είναι ότι ο Εδεσσαϊκός θα παίξει, μετά από καιρό στη φυσική του έδρα, δηλαδή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, που έχει πλέον καινούργιο χλοοτάπητα, κατόπιν ενεργειών της Δημοτικής Αρχής. Αυτή την παρουσία, τη νέα αρχή θέλει να τη συνδυάσει με νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει να αγωνιστεί εδώ και 40 χρόνια! Θεωρείται βέβαιο ότι οι φίλαθλοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου