Tuesday, 23 April, 2024

Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας 2-0, με αιχμές προς τη διαιτησία

Με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κατερίνη, ξεκίνησε η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας-Λουτρά Πόζαρ

με σκορ 2-0 από τον τοπικό Πιερικό. Μέτριο το παιχνίδι ποιοτικά με το γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων που προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι, να επηρεάζει την ομάδα μας, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αναμέτρησης.
Η ομάδα Της Αριδαίας καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις στα καρέ των αντιπάλων και στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, αφού το σουτ του Χατζάρα στο 45’ βρήκε το κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μπήκε δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά οι αντίπαλοι μας ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με νέο πέναλτι που καταλόγισε με μεγάλη ευκολία ο διαιτητής.
Δείτε κάποιες φάσεις και γκολ:
Στο 1′ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, με κεφαλιά του Μάνιου από καλή θέση, να φεύγει άουτ!
Στο 4′ έγινε η φάση που ξεσήκωσε τους πάντες από την ομάδα μας όταν ο κ.Τσιμεντερίδης είδε παράβαση στον Γκατσολάρι από τον Μένιο, σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας μας συγκρούστηκε με τον Ασλαμπάλογλου, καταλογίζοντας πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Αλμωπού, χωρίς όμως να αλλάξει η απόφαση του διαιτητή και ο Χαρτσιάς το εκτέλεσε επιτυχώς γράφοντας το 1-0 για τον Πιερικό.
Στο 23′ το δυνατό σουτ του Έππα, η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
Στο 40′ δυνατό σουτ του Πέττα, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 45′ ο Χαντζάρας ελίχθηκε ωραία και μπήκε στην περιοχή, έπιασε ωραίο γυριστό σουτ, αλλά δυστυχώς για την ομάδα μας, η μπάλα έγλυψε το κάθετο δοκάρι των αντιπάλων και έφυγε άουτ.
Στο 56′ κεφαλιά του Ρογγότη μέσα από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 61′ δυνατό σουτ του Γκέσιου, μόλις άουτ.
Στο 63′ νέο πέναλτι για τον Πιερικό, όταν Κουρούπης αλληλοσπαράσσονται με με αντίπαλο μέσα στην περιοχή και ο κ.Τσιμεντερίδης σφύριξε την εσχάτη των ποινών, με αποτέλεσμα οι νέες διαμαρτυρίες των παικτών μας, χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο Κυβελίδης βρήκε στόχο, γράφοντας το 2-0 για τους Κατερινιώτες.
Στο 76′ σέντρα του Κουρούπη, πήρε την κεφαλιά ο Μάνιος, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 87′ σε εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μένιου.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης), από τους οποίους η ομάδα μας έχει πολλά παράπονα.
Συνθέσεις:
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου) Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δερμητζόγλου), (90+2’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).
Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης) Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, (79’ Μιγκέλ), Μάνιος, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, (79’ Τούφας), Μεντής, Χατζάρας, (71’ Αμαραντίδης), Γκέσιος, (71’ Κολτσίδας), Έππας, (86’ Προκοπίου), Πέττας.

Τι ειπώθηκε μετά το τέλος του αγώνα από πλευράς Αλμωπού

Με όση ανυπομονησία περιμέναμε την έναρξη του πρωταθλήματος και χαρήκαμε ιδιαίτερα για αυτό, άλλη τόση δυσαρέσκεια μας προκάλεσε το χειρουργείο που υποστήκαμε στην Κατερίνη από την διαιτησία του ανεκδιήγητου Κοζανίτη ρέφερι κ. Τσιμεντερίδη. Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο εν λόγω ρέφερι ανακάλυψε δύο πέναλτι, πραγματικές εφευρέσεις, δεν γνώριζε τον κανονισμό σε έμμεσο υπέρ της ομάδας μας σε μια φάση όπου γελούσαν… και οι πέτρες. Δυστυχώς, η απογοήτευση για τις διαιτητικές αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα επί ίσοις όροις, είναι μεγάλη, ωστόσο η ομάδα μας δεν θα τα παρατήσει ποτέ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Πιερικός για την άψογη φιλοξενία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου