Friday, 19 April, 2024

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Δόξα Μελισσίου

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΠΥ ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΜΕ 1-0  Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου μετά από δυνατό παιχνίδι η ταξιαρχία του Σάκη Ντιμτσούδη τερμάτισε στην πρώτη θέση, σημειώνοντας σε 14 παιχνίδια 13 νίκες.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μελισσίου, διεξήχθη ένα δυνατό παιχνίδι, ιδιαίτερα σκληρό από πλευράς φιλοξενούμενων, στο μεγαλύτερο μέρις του οποίου οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων , την κατοχή και την υπεροχή.

  Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηξπεδούχους, ο Ρομάντσης με κεφαλιά, 10’  1-0 . Στξσυνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες από τους Μαμή και Ρομάντση να διευρυνθεί το σκορ, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενιλτμενοι αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς καμία σημαντική ευκαιρία.

   Κορυφαίος των νικητών ο Βερνελές, που κυριολεκτικά εξαφάνισε, τον ιδιαίτερα προκλητικό Ρίτε. Επίσης διακρίθηκαν οι Κέρτος, Ραμπούσης, Ζέκο, Κοπάτσης.

  Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης (Βιάνας), Ραμπούσης, Κέρτος, Βερβελές, Σέλγκου (Φάβας), Ζέκο, Ρομάντσης , Χαρμάνας, Μαμής(Μουρατίδης).

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Δόξα Μελισσίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου