Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρωταθλητής ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το οποίο άφησε την ομάδα από νωρίς πολύ πίσω από την πρώτη θέση, ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την αντεπίθεση και εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, έφτασε να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την ομάδα του Πατριαρχείου.

Την προτελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους, όντας ισόβαθμες με 39 βαθμούς. Το μεταξύ τους όμως παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1 και έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος διατήρησε στα δικά του μέτρα την υπόθεση της πρώτης θέσης.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου πήρε ξεκούραστα 3 βαθμούς, μιας και ήταν προγραμματισμένο να παίξει με την ομάδα του Λιποχωρίου που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όποτε το βάρος στα πόδια των παικτών του Μέγα Αλέξανδρου ήταν δεδομένο.

Με το μυαλό μόνο στην νίκη μπήκαν οι παίκτες της Νέας Πέλλας στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΔ Δάφνης, η σκληροτράχηλη άμυνα της ομάδας της Δάφνης τους δυσκόλεψε μέχρι το 35ο λεπτό, σε εκείνο το σημείο ο Πανταζίδης έγραψε το 1-0 και έτσι έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του.

Με το άγχος να έχει υποχωρήσει ήρθαν πιο εύκολα τα επόμενα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Βουζαξάκη στο 60′ και τον Αγγελάρη στο 65′ και έτσι έφτασαν τους 43 βαθμούς και κατέκτησαν την πρώτη θέση, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου