Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρωταθλητής Πέλλας, ο Εθνικός Γιαννιτσών! Δήλωση Σάββα Ατματζίδη

Ο Εθνικός Γιαννιτσών είναι η ομάδα που αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική.

Σήμερα συναντήθηκαν οι πολύ καλές ομάδες του Εθνικού και του Άρη Νησίου, στον μεταξύ τους αγώνα, για να αναδειχτεί ο πρωταθλητής της Πέλλας.

Σαφώς ανώτερος ο Εθνικός επιβλήθηκε τελικά με 2-0, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες του Άρη, έπαιξαν μέσα σε πέντε μέρες δύο κρίσιμα παιχνίδια. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό γήπεδο του Ριζαρίου.

Δήλωση του Προέδρου του Εθνικού, Σάββα Ατματζίδη:

«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Με τη σοβαρότητα σας δείξατε σε όλο τον Νομό ποια είναι, για την περίοδο 2021 2022 η καλύτερη ομάδα! Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία! Τα περαστικά μου στον ποδοσφαιριστή του Άρη Νησιού. Αντίπαλοι για 90 λεπτά. Μια φορά ΕΘΝΙΚΟΣ  για πάντα ΕΘΝΙΚΟΣ».

Συγχαρητήρια επιστολή από τον ΑΣ Γιαννιτσά

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά συγχαίρει τον Εθνικό Γιαννιτσών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας Πέλλας, που του δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στους αγώνες Play Off για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να καταφέρουν να κατακτήσουν μία προνομιούχο θέση έτσι ώστε το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών να συνεχίσει να εκπροσωπείται Εθνικά πρωταθλήματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου