Tuesday, 19 March, 2024

Πώς να καλύψει τις απουσίες;

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Ούνιξ Καζάν-Μπανταλόνα για την 5η αγωνιστική του EuroCup. Οι Ισπανοί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης

σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς, αφού έχουν κάνει το 4 στα 4, ενώ και στην ACB τα πηγαίνουν περίφημα.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διαβάστε την αξιολόγηση για το bwin casino

Σήμερα, όμως, η Μπανταλόνα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού οι δύο σταρ της ομάδας, Άντε Τόμιτς και Πάου Ρίμπας έμειναν στην Ισπανία και δεν έκαναν το δύσκολο ταξίδι για το Καζάν, το οποίο περιλάμβανε και ενδιάμεση διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο έμπειροι παίκτες, οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, αποτελούν το σημείο αναφοράς στη φετινή ομάδα του Κάρλες Ντουράν, αφού τα πικ εν ρολ που στήνουν αποτελούν την πιο σταθερή μορφή επίθεσης της ομάδας. Από την άλλη, η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό της και θέλει, όπως και στα προηγούμενα χρόνια παρουσίας του Έλληνα προπονητή στη Ρωσία, να στηριχθεί στην άμυνά τους. Στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς δέχθηκε 70 πόντους από την Παρτιζάν και 64 από την Ενισέι.

Πιστεύω ότι η Μπανταλόνα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επίθεση λόγω των απουσιών των Άντε Τόμιτς και Πάου Ρίμπας. Οι Καταλανοί έχουν βάθος και μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά θεωρώ ότι ο μόνος δρόμος για να το πετύχουν αυτό, είναι να παίξουν καλή άμυνα. Επιλέγω το under 78.5 της Μπανταλόνα σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το EuroCup στο Foxbet.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου