Friday, 19 April, 2024

Σάντσες: Ήθελα να φύγω από τη Γιουνάιτεντ μετά την πρώτη προπόνηση

Ο Αλέξις Σάντσες παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον ατζέντη του να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

και να επιστρέψει στην Άρσεναλ, ύστερα από την πρώτη προπόνησή του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Χιλιανός επιθετικός χρησιμοποίησε το Instagram για να πει τη δική του ιστορία αναφορικά με την αποτυχημένη μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ» από τους «κανονιέρηδες» τον Ιανουάριο του 2018, στο πλαίσιο της οποίας ο Χένριχ Μχιταριάν ακολούθησε την αντίθετη… διαδρομή.

Μολονότι ο 31 ετών άσος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άρσεναλ, με την οποία είχε 80 γκολ και 45 ασίστ σε 166 συμμετοχές, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες αρχικά του Ζοζέ Μουρίνιο και στη συνέχεια του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Σε 45 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» σκόραρε μόλις πέντε φορές (σ.σ. έδωσε και εννέα ασίστ), με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2019 να παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στην Ίντερ. Ο Σάντσες είχε αρχικά συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του έθεσαν τους «πολίτες» εκτός της… κούρσας για την απόκτησή του, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για να τον αποκτήσει η Γιουνάιτεντ. Όμως, ήταν η βιαστική φύση της μεταγραφής που άφησε τον Σάντσες τόσο σοκαρισμένο, όταν έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ», ώστε αισθανόταν ότι δεν ήξερε που… έμπλεκε.

Σε ένα βίντεο που «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Σάντσες δήλωσε: «Αποδέχτηκα την ευκαιρία να πάω στη Γιουνάιτεντ, μου φάνηκε δελεαστική πρόταση και ήταν κάτι καλό για μένα, μου άρεσε πολύ αυτός ο σύλλογος όταν ήμουν παιδί. Τελικά υπέγραψα, αλλά δεν ζήτησα πληροφορίες για το τι συνέβαινε μέσα στο σύλλογο. Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που δεν συνειδητοποιείς μέχρι να φτάσεις εκεί και θυμάμαι την πρώτη προπόνηση που έκανα, συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Μετά την προπόνηση γύρισα σπίτι και είπα στην οικογένειά μου και στον ατζέντη μου: “Δεν μπορείς να σκίσεις το συμβόλαιο για να γυρίσω στην Άρσεναλ;”. Γέλασαν, τους είπα ότι υπάρχει κάτι που δεν “κάθεται” καλά, δεν φαίνεται καλά. Όμως, είχα ήδη υπογράψει, ήμουν ήδη εκεί. Μετά τους πρώτους μήνες συνέχισα να έχω το ίδιο συναίσθημα, δεν ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου