Friday, 19 April, 2024

Σαββίδης σε παίκτες: «Με κάνατε περήφανο, θα είμαι Αθήνα αλλά όχι στο γήπεδο»

Συνομιλία μέσω skype με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε παίκτες και Λουτσέσκου, τονίζοντας πως τον έκαναν υπερήφανο ενώ στάθηκε και στον τελικό Κυπέλλου, σημειώνοντας πως όλα ξεκινούν τώρα, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν θα είναι παρών!

Όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο την ημέρα του τελικού Κυπέλλου αλλά τόνισε για ακόμη μια φορά πως θα είναι στο πλευρό τους προκειμένου όλοι μαζί να το πανηγυρίσουν σαν οικογένεια.

Παράλληλα, τους ευχαρίστησε για την σεζόν… περηφάνιας που του χάρισαν ενώ δεν ξέχασε και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα πέτυχε. Το πιο σημαντικό για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ήταν η ηρεμία που υπήρχε στο εσωτερικό της ομάδας παρά τις προσπάθειες που έγιναν να τους προκαλέσουν πανικό και εκνευρισμό, όπως τόνισε.

Μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό.

Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου