Friday, 29 March, 2024

Σε ζωντανή εξέλιξη ο αγώνας Ειρηνούπολη – Απόλλων Κρύας Βρύσης

Σε ζωντανή εξέλιξη ο αγώνας Ειρηνούπολη – Απόλλων Κρύας Βρύσης

Ειρηνούπολη – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0 – 1 (ΤΕΛΙΚΟ)

8΄ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ειρηνούπολη με τον Καρυπίδη να πλασάρει λίγο άουτ.

24΄ Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τους γηπεδούχους από εκτέλεση φάουλ.

28΄ Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για την Κρύα Βρύση. Μετά από γύρισμα του Σιδηρόπουλου ο Πετρίδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

39΄ ΓΚΟΛ για την Κρύα Βρύση που κάνει το 0-1. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου ο Μισαηλίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

45+ Καλό σουτ του Καρυπίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μπλόκαρε ο Σκαπέρδας.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Ειρηνούπολη να έχει μία ελαφρά υπεροχή, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες, αλλά η Κρύα Βρύση έχει την ουσία και πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 0 – 1.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τα Μουδανιά κερδίζουν με 1-0 τον Κιλκισιακό.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες.

51΄ Με 10 παίκτες η Ειρηνούπολη. Ο Έξαρχος κλώτσησε εκτός φάσης τον Πετρίδη στον χώρο του κέντρου και είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παπαργυρίου. Αψυχολόγητη ενέργεια του παίκτη των γηπεδούχων.

68΄ Χαμένο πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Κίτσας Γ. ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ειρηνούπολης που είδε την κίτρινη κάρτα, ο Νήρλας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για την Κρύα Βρύση να κλειδώσει τη νίκη.

72΄ Καλή ευκαιρία με τον Αργυρίου να εκτελεί το φάουλ από καλή θέση και τον Σκαπέρδα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

78΄ Δεύτερο χαμένο πέναλτι για την Κρύα Βρύση. Απίστευτα πράγματα στο γήπεδο της Βέροιας με τον Απόλλωνα να κερδίσει δεύτερο πέναλτι μέσα σε δέκα λεπτά και να αστοχεί. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Κίτσας Γ. με τον Ιωακειμίδη να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την Ειρηνούπολη.

90+ Τέλος του αγώνα. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης παίρνει αγχωτική νίκη με 0-1 παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι πιο νωρίς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου