Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σπουδαίο διπλό του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Κοζάνη

Σπουδαίο διπλό του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Κοζάνη

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πήρε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, που επικράτησε με σκορ 1-3 στην Κοζάνη επί της τοπικής ομάδας, στο τελευταίο του παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του 1ου ομίλου Γ΄ Εθνικής, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Το σκορ άνοιξε στο 56΄ ο Νήρλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Κοζάνη ισοφάρισε με τον Πασχαλίδη. Στο 82ο λεπτό ο Πετρίδης κέρδισε δεύτερο πέναλτι για τον Απόλλωνα και παράλληλα την αποβολή του Ταχιά και ο Στέλιος Νήρλας ήταν και πάλι εύστοχος από τα έντεκα βήματα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κίτσας στο 87΄ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερν του Μπρέγκου.

Κοζάνης (Παρασκευάς): Ατματίζης, Ηλίας, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος (39΄ λ.τρ. Αλεξίου), Χαματάι (46΄ Πασάλης), ΝΤέρος (77΄ Βουτσιώτης), Αλμπάνης, Πετράκος, Τσαγκαλίδης.

Απόλλων Κρ. Βρύσης (Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χ., Σιδέρης, Δανιηλίδης, Βοτάρης, Σέρα, Μπρέγκου, Σιδηρόπουλος Π. (73΄ Κίτσας), Νήρλας, Καρυπίδης, Πετρίδης (90΄ Πάρδας), Ίβιτς.

Πηγή φώτο: fckozani.gr
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου