Thursday, 25 April, 2024

Στήριγμα η Φιλαδέλφεια

Πέντε επιλογές έχει ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα το Betarades.gr. Συγκεκριμένα, από Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία και ΗΠΑ, ενώ από το… μενού δε θα μπορούσε να λείπει και το Προολυμπιακό τουρνουά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι αύριο, Κυριακή (10/07) διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία και στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν να παίξετε στοίχημα στον τελικό του Euro.

Νόρκεπινγκ με κάλυψη

Ξεκινάμε με Α’ Σουηδίας και τον αγώνα Τζουργκάρντεν – Νόρκεπινγκ, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Τζουργκάρντεν με τις τρεις σερί νίκες, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι επτά ήττες που υπέστη στις εννιά επόμενες αγωνιστικές ήταν αρκετές για να την περιορίσουν λίγο πιο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται στη δέκατη θέση, έχοντας συλλέξει 15 πόντους, δύο παραπάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού και οκτώ μακριά από την ευρωπαϊκή έξοδο. Παρά τις κακές εμφανίσεις σ’ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές η διοίκησε έδειξε την πίστη της στον τεχνικό Όλσον, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το 2018. Από την άλλη πλευρά, στη Νόρκεπινγκ έκανε καλό η διακοπή του πρωταθλήματος, πλην του γεγονότος ότι προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, καθώς μετά την αποχώρηση του αναμορφωτή της Άντερσον (αναλαμβάνει την Εθνική Σουηδίας) ο αντικαταστάτης του Γκούσταφσον είχε την ευκαιρία να δουλέψει κατάλληλα με τους παίκτες του. Στο 2-2-2 το ρεκόρ της στις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας συλλέξει 24 πόντους, στο -3 από την πρωτοπόρο Μάλμε (27β.).

Κερδίζει η Τρόμσο

Επόμενη στάση η Νορβηγία και ο Άσσος σε απόδοση 2.30 στο παιχνίδι Τρόμσο – Χάουγκεσουντ. Με νίκη συνέχισε την πορεία της η Τρόμσο, μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος. Προερχόμενη από την ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σάρπσμποργκ (1-2), η ομάδα του Μπαρντ Χένινγκ Φλόβικ φιλοξενήθηκε από την Λίλεστρομ, στην έδρα της οποίας κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-4.  Παρά τη νίκη της αυτή, η Τρόμσο παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, ούσα στην 11η θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή 16 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή και η Χάουγκεσουντ, από την πλευρά της, βάζοντας τέλος στο σερί των δυο αγώνων χωρίς τρίποντο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρκ Ντέμπσεϊ φιλοξένησε την Σταρτ, κόντρα στην οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 με το τέρμα του Σκγιέρβε στο 49ο λεπτό. Το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων διαμόρφωσε στο 67ο λεπτό ο Μίλιεταϊγκ. Με τη νίκη της αυτή, η Χάουγκεσουντ έφτασε τους 24 βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με την Μόλντε, υπερτερώντας σε διαφορά τερμάτων. Δεν έχει σταθερή απόδοση μακριά από την έδρα της και θα πάμε σήμερα με τη νίκη των γηπεδούχων.

Εύκολα η  Χαφναρφιόρντουρ

Περνάμε στην Ισλανδία και την αναμέτρηση Χαφναρφιόρντουρ – Βίκινγκουρ, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Χαφναρφιόρντουρ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Χαφναρφιόρντουρ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισλανδίας πανηγυρίζει η Χαφναρφιόρντουρ, που επικράτησε άνετα με 0-3 της Θρότουρ στα προημιτελικά. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση για τη Χαφναρφιόρντουρ, που σημείωσε την πέμπτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση όπου και θέλει να διατηρηθεί. Στον αντίποδα, κάτι παραπάνω από απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Βίκινγκουρ κόντρα στην ουραγό Φίλκιρ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τη Βίκινγκουρ που έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα επτά τελευταία. Έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στη Χαφναρφιόρντουρ, από την έδρα της οποίας δεν έχει καταφέρει να φύγει με το διπλό σε καμία από τις δέκα τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Κερδίζει η Φιλαδέλφεια

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τον Άσσο σε απόδοση 1.98 στον αγώνα Φιλαδέλφεια – Ουάσινγκτον. Από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Χιούστον προέρχεται η Φιλαδέλφεια, που μπορεί να μην παρουσιάστηκε καλή, ωστόσο γνώρισε την ήττα στο 90’+5 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαϊντάνα. Το σύνολο του Κέρτιν μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς του για το πρωτάθλημα και δείχνει να έχει χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό στον οποίο βρισκόταν. Υποχώρησε στη δεύτερη θέση της ανατολής με 26 βαθμούς και ρεκόρ 7-5-6, ενώ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τη Σίτι, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σολτ Λέικ προέρχεται η Ουάσινγκτον, με το βαθμό της ισοπαλίας να έρχεται στο 90’+2 από τον Τζέφρεϊ. Το σύνολο του Μπεν Όλσεν παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο, ενώ ο κύριος λόγος τηα αγωνιστικής ανάκαμψης φαίνεται να είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, που έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στα τρία από τα πέντε τελευταία. Απόψε, βέβαια, η Φιλαδέλφεια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τη στηρίξουμε.

Under στο Γαλλία – Τουρκία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Γαλλία – Τουρκία, με την επιλογή μας να είναι το Under 144.5 πόντοι σε απόδοση 1.88. Η Γαλλία δεν είναι στα πολύ καλά της αλλά είναι λογικό αφού δεν είχε μεγάλο χρονικό περιθώριο να κάνει σοβαρή προετοιμασία. Σήμερα πρέπει να νικήσει την Τουρκία και με στόχο το Ρίο πια σε 27 ημέρες θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα για τα μετάλλια. Η Τουρκία είναι απαράδεκτη ομάδα, έχει πολύ μεγάλα επιθετικά προβλήματα και είχε την ατυχία του τραυματισμού του Οσμάν στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με τον Καναδά. Ο Οσμάν είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της τουρκικής ομάδας επομένως η απουσία του καταγράφεται σε τεράστιο πλήγμα. Η σοβαρή Γαλλία θα κάνει μια πολύ εύκολη νίκη ξεκινώντας από την άμυνα, άλλωστε ο Κολέ γνωρίζει ότι λίγη άμυνα να παίξει η ομάδα του, να πιέσει σε όλο το γήπεδο, δεν υπάρχει Τούρκος παίκτης που μπορεί να ανταπεξέλθει. Το μεγάλο σκορ που έκανε η Γαλλία με τις Φιλιππίνες ήταν αποτέλεσμα της «τρέλας» της Φιλιππινέζικης ομάδας γι’ αυτό και δύο ημέρες μετά με τη Νέα Ζηλανδία, που είναι πιο οργανωμένη ομάδα, ο αγώνας πήγε σε αργό ρυθμό και άστοχο παιχνίδι. Επιλογή από τον αγώνα το Under 144.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Στήριγμα η Φιλαδέλφεια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου