Wednesday, 24 April, 2024

Στα ημιτελικά του Euro u19 η Εθνική Νέων

Στα ημιτελικά του Euro u19 η Εθνική Νέων

Παρά την ήττα με 2-0 από τη Γαλλία, η εθνική Νέων προκρίθηκε στον ημιτελικό του EURO U-19, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστρία δεν μπόρεσε να νικήσει την Ουκρανία, μένοντας στην ισοπαλία (2-2).

Η εθνική Νέων ήθελε ακόμα και την ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία για να προκριθεί στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται σε Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια. Τελικά έχασε με 2-0 από την ανώτερη ομάδα των «τρικολόρ», ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό της διοργάνωσης, καθώς την ίδια ώρα, η Αυστρία που μπορούσε να «κλέψει» τη 2η θέση από την ομάδα του Γιάννη Γκούμα, έμεινε στην ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Ουκρανία, αποτέλεσμα που εξυπηρέτησε τους Έλληνες διεθνείς.

Ο αντίπαλος της εθνικής Νέων θα προκύψει σήμερα από τα ματς του δεύτερου ομίλου, εκεί που Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία και Ρωσία έχουν από τρεις βαθμούς και τα πάντα είναι ανοιχτά. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (16/7).

Γαλλία: Καμαρά – Σενζεμπά, Παβάρντ, Ντιακαμπί, Φουλγκινί – Τιράμ (65’ Κομάν), Κέμεν (74’ Γκιρασί), Μπλιν, Μοπάι – Κίλιτς, Ντεμπελέ

Ελλάδα: Κότσαρης – Τσίμικας (88’ Μηλιώτης), Ρούσσος, Τσελεπίδης, Σάλιακας – Στάικος, Καραχάλιος – Κυριακόπουλος, Ορφανίδης, Κυνηγόπουλος (71’ Μαυρίας) – Κουλούρης (61’ Βέργος)

Βαθμολογία

1. ΓΑΛΛΙΑ 9 (6-1)
2. ΕΛΛΑΔΑ 4 (2-2)
3. ΑΥΣΤΡΙΑ 2 (2-3)
4. ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 (3-7)

Πήγη: sport-fm.gr
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου