Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Α1 ο Άρης Αμπελείων, 3-0 τον Φίλιππο Σταυροδρομίου

Μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πανηγύρισαν διοίκηση, παίκτες, προπονητής, την δίκαιη άνοδο της ομάδας των Αμπελειών στην Α1 κατηγορία μετά το ευρύ 3-0 επί της ομάδας του Φίλιππου Σταυροδρομίου.

Καλύτερη η ομάδα των Αμπελειών σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχε μία άνετη, δίκαιη και πεντακάθαρη νίκη και πήρε πανάξια την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού Πέλλας.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας των Αμπελειών έδειξαν, στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι της φετινής χρονιάς, τα ψυχικά τους αποθέματα, την τεχνική τους αρετή και έβγαλαν μία εικόνα μιας ομάδος η οποία μπορεί τη νέα χρονιά, με κάποιες ελάχιστες και ουσιαστικές προσθήκες, να κάνει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1 κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ένας μονόλογος για την ομάδα του Άρη, που πέρα από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια και βέβαια αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσει να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Σταυροδρομίου σε καμιά περίπτωση, σε καμιά φάση και σε κανένα λεπτό του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι που ήταν ζωής και θανάτου, ένα παιχνίδι που ήταν χωρίς επιστροφή, χωρίς αύριο και για αυτήν.

Έτσι λοιπόν οι Αμπελειές πέτυχαν την σπουδαία νίκη και κατάφερε σύντομα να επιστρέψει και πάλι στην Α1 κατηγορία και να δώσει χαρά στους φιλάθλους του χωριού και να υποσχεθεί ότι την νέα χρονιά, με βάση τα λεγόμενα και του προπονητή και του προέδρου, θα έχει μια παρουσία η οποία αξιοπρεπέστατη.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, αν και η ομάδα των Αμπελειών σε κάποιες στιγμές του πρωταθλήματος αμφισβητήθηκε από αρκετούς, στα τελευταία παιχνίδια όμως έδωσε την απάντηση σε όλους όσους είχαν αμφιβολίες και ενστάσεις για την φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Έτσι την νέα χρονιά η ομάδα των Αμπελειών θα φιγουράρει στις ομάδες βιτρίνας της Α1 κατηγορίας του νομού Πέλλας.

Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου