Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στην τρίτη θέση η Ρόμα (1-0), εντυπωσιακές νίκες για Νάπολι (1-4) και Αταλάντα (5-1)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια (1-0) για την 15η αγωνιστική της Serie A, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς.

H Νάπολι ακολουθεί με 28 βαθμούς, η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου καθόλου στην έδρας της Κάλιαρι (1-4), όπως εύκολο έργο είχε και η Αταλάντα που διέλυσε την Σασουόλο με 5-1 και ανέβηκε στην έκτη θέση με 25 βαθμούς. Γκέλαρε με το «καλημέρα» του 2021 η Λάτσιο στην έδρα της Τζένοα μένοντας στο 1-1.
Ρόμα-Σαμπντόρια 1-0
Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή.
Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά τη λύση έδωσε ο Τζέκο στο 72′ ο οποίος έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.
Κάλιαρι-Νάπολι 1-4
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2021 πραγματοποίησε η Νάπολι, η οποία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Κάλιαρι (1-4) και μπήκε στην τετράδα της βαθμολογίας.
Ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ στο 25′, ο Πέδρο ισοφάρισε στο 60′ αλλά ο επιθετικός των «παρτενοπέι» σκόραρε ξανά για το 1-2 στο 62′. Τρία λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς, με τον Λυκογιάννη να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την Κάλιαρι με δέκα παίκτες.
Η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σημειώνοντας το 1-3 με τον Λοθάνο στο 74′, ενώ ο Ινσίνιε διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-4 στο 86′.
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου