Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στους «4» του κυπέλλου Πέλλας ο Α.Σ. Γιαννιτσά! 5-0 τον Εδεσσαϊκό

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Α.Σ. Γιαννιτσά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Πέλλας επικρατώντας στο ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό με το ευρύ 5-0.
Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου Γιώργο Μυλωνά, στο 19ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 39ο λεπτό με τον Τασιώνα.
Οι παίκτες των φιλοξενούμενων προσπάθησαν να αντιδράσουν στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Τοψή ο οποίος έκανε μια διπλή απόκρουση σε τετ α τετ και κράτησε το μηδέν.
Μετά το 55ο λεπτό ισορρόπησε εκ νέου ο αγώνας και ο Χατζόπουλος έβαλε και αυτός το όνομα του στους σκόρερ στο 62ο λεπτό.
Από εκεί και έπειτα ο Α.Σ. Γιαννιτσά έχοντας διώξει πλήρως το άγχος που έχει ένας νοκ άουτ αγώνας κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο γκολ, με τον Ξανθόπουλο στο 76ο λεπτό και τον Σαμαρά να βάζει το κερασάκι στο 86ο λεπτό.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Σ. Γιαννιτσά: Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (79′ Παπακαρμέζης), Πελτέκης, Χατζόπουλος, Τασιώνας (46′ Τσιάκαλος), Δεληχατζής [63’Πλατσιώτας Ελ., (75′ Μαυρομάτης)], Χατζηαλεξιάδης, Χαραβητίδης και Μυλωνάς (63′ Σαμαράς). Στον πάγκο έμειναν οι: Μούτσα, Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης και Πρέτσι.
Εδεσσαϊκός: Ερυθρόπουλος, Αβραμίδης (78′ Μίσκος), Νικολαΐδης, Καλαμπακάς, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος (63′ Αταλασίδης), Προύντσης (46′ Φουδούλης), Τεμερτζόγλου (63′ Βύρος), Κατικαρίδης, Αηδονίδης (78′ Μίσκος) και Ταουσιάνης. Δεν αγωνίστηκε ο Τέντζερης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου