Friday, 19 April, 2024

Στο παραπέντε… διοικητική κρίση στον Εδεσσαϊκό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, παραλίγο να δημιουργηθεί διοικητική κρίση στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εδεσσαϊκού, καθώς δεν υπήρχαν έσοδα.

Είναι γεγονός πάντως, ότι η ομάδα δεν στηρίζεται φέτος οικονομικά, από ανθρώπους που παλαιότερα ήταν αρωγοί.
Αυτό που πραγματικά απέτρεψε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κρίσης, ήταν το γεγονός ότι υπήρξε παρέμβαση του Δήμου Έδεσσας, που στηρίζει την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Παράλληλα, την ομάδα βοηθά και ο μέγας χορηγός MAN DYNAMIC.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι χτες, έγινε συνάντηση στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας των εκπροσώπων των ομάδων της Γ Εθνικής, του 2ου ομίλου, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκε και το θέμα των αγώνων, που θα διεξάγονται χωρίς θεατές.
Από τις 15 ομάδες, οι 8(οι υπόλοιπες 7 είναι από τη Θεσσαλονίκη) έβγαλαν κοινό ανακοινωθέν, το οποίο λέει πως αν διευθετηθεί το θέμα με την πληρωμή των διαιτητών, τότε πιθανόν οι ομάδες να μην ξεκινήσουν τα παιχνίδια.
Και το δίκαιο είναι με το μέρος τους, καθώς χωρίς θεατές, άρα χωρίς έσοδα, αυτές οι ομάδες, που σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, οικονομικά κυρίως, θα πρέπει να βάζουν και από την τσέπη τους, για να πληρώνουν τους διαιτητές!
Να θυμίσουμε, ότι στο φετινό πρωτάθλημα και στον συγκεκριμένο όμιλο, συμμετέχουν από τον Νομό Πέλλας, ο Εδεσσαϊκός, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Θύελλα Σαρακηνών και ο Εθνικός Γιαννιτσών.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσοι πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους, καλό θα είναι να το αποδείξουν και έμπρακτα.

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου