Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – Άρης

Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – Άρης

Σήμερα το μεσημέρι έγινε ευρεία σύσκεψη των υπευθύνων και αρμοδίων φορέων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 και τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην έδρα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ στην Έδεσσα.
Παρόντος του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΛΛΑΣ κ. Τζουμαίλη Θεολόγου, του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Α.Τ. Κρύας Βρύσης ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Β΄ κ. Βελόπουλου Ιορδάνη, του εκπροσώπου της Π.Υ. Γιαννιτσών ΕΠΙΠΥΡΑΓΟΥ κ. Καμπουρίδη Γκίκα, του εκπροσώπου της Ε.Π.Ο. και προέδρου της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ κ. Αντωνίου Αστέριου, του εκπροσώπου του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Αμιτζόγλου Λύσανδρου, του εκπροσώπου του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Κεφαλίδη Παναγιώτη, ενώ απουσίαζαν λόγο αναλυμένος υποχρεώσεων ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιαννιτσών κ. Χολέβας Αλέξανδρος και ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. που απέστειλε σχετικό έγγραφο, συζήτησαν και αποφασίστηκαν διάφορες προτάσεις οι σημαντικότερες εκ των οποίων είναι:

– Θα εκδοθούν συνολικά 2500 εισιτήρια (2.000 των 10 ευρώ και 500 των 5 ευρώ) εκ των οποίων όλα θα πουληθούν πριν τον αγώνα από δύο ξεχωριστά εκδοτήρια για τους φίλους των δύο ομάδων γηπεδούχων και φιλοξενουμένων.

– Θα τοποθετηθεί ειδικό εκδοτήριο στην βόρεια είσοδο του σταδίου, για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα καθίζουν στην βόρεια πλευρά της ειδικά διαμορφωμένης κερκίδας, καθώς και στις θέσεις ορθίων κάτω από αυτήν και περιμετρικά της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου μέχρι την κορυφή της βορινής πλευρά της.

– Οι τοπικοί φίλαθλοι θα καθίσουν στην νότια πλευρά της κερκίδας προς την Κρύα Βρύση.

– Απαγορεύετε η προσέλευση φιλάθλων παραγόντων και οποιοδήποτε θελήσει να παρακολουθήσει τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς την ύπαρξη και επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, καθώς και φυσικά χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

– Απαγορεύεται η μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων των φιλοξενουμένων παρά μόνο μεμονωμένοι και χωρίς διακριτικά της ομάδας τους.

– Οι επίσημοι και τα μέλη της διοίκηση του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα καθίσουν μαζί με τους υπευθύνους της διοίκησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον ειδικό χώρο των επισήμων.

– Ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 θα διαθέσει ιδιωτική ασφάλεια για την ομαλή έκδοση των εισιτήριων, της υποδοχή της φιλοξενούμενης αποστολής και γενικά για την εύρυθμη παραμονή φιλάθλων και ομάδων καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης.

– Οι θύρες του δημοτικού σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

– Θα διεξαχθούν προέλεγχοι των φιλάθλων περιμετρικά του δημοτικού σταδίου για την απαγόρευση τυχών μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων εντός του δημοτικού σταδίου.

– Θα τοποθετηθούν εντός των χώρων του σταδίου διαχωριστικά κάγκελα για την ομαλή μετακίνηση των φιλάθλων και των δύο ομάδων στους χώρους του κυλικείου, των wc κ.α.

– Απαγορεύεται η διάθεση στους φιλάθλους νερών, αναψυκτικών, ποτών, οινοπνευματωδών σε γυάλινες ή μεταλλικές συσκευασίες παρά μόνο σε πλαστικές και χάρτινες.

– Απαγορεύετε η ανάρτηση πανό πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Σε περίπτωση ανάρτησής τους με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας και μετά από συνεννόηση με την αστυνομία θα αφαιρεθούν.

– Απαγορεύετε η παραμονή κινητών καντινών στους χώρους πέριξ του δημοτικού σταδίου Κρύας Βρύσης.

– Η πυροσβεστική υπηρεσία θα διαθέσει κατάλληλο και επανδρωμένο και εξοπλισμένο όχημα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου