Friday, 19 April, 2024

Τι ανησυχεί τον Γ. Βασιλειάδη και ο κίνδυνος του Grexit

Τον κώδωνα του κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις κρούει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επ’ ευκαιρία του τελικού του κυπέλλου ποδοσφαίρου ΑΕΚ- ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου (12/5, 20:30).

«Αν γίνουν επεισόδια στον τελικό, το Grexit στο ποδόσφαιρο είναι πιο κοντά», είπε μάλιστα σε στενούς του συνεργάτες ο υφυπουργός Αθλητισμού, εκφράζοντας την ανησυχία του για το κλίμα που επικρατεί και προειδοποιώντας για τις -καταστροφικές- συνέπειες που θα υπάρξουν σε μια τέτοια περίπτωση.

Ο Γ. Βασιλειάδης έχει λάβει μεν διαβεβαιώσεις πως η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο, κατανοεί πλήρως όμως πως εάν στο παρασκήνιο ομάδες οπαδών έχουν αποφασίσει να συγκρουστούν ή να δημιουργήσουν επεισόδια, τα πάντα είναι δυνατά.

Χθες πάντως μια τέτοια σύγκρουση να αποφεύχθηκε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην Ομόνοια, όταν μερίδα οπαδών της ΑΕΚ κινήθηκαν από τα Εξάρχεια προς τον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, πάντως, κινείται παρασκηνιακά σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια στον τελικό που όντως θα οδηγήσουν το ποδόσφαιρό μας πιο κοντά στο Grexit.

Πηγή: sport24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου