Tuesday, 19 March, 2024

Το Μελίσσι πέρασε το Μάνδαλο και πάει στο Μαυροβούνι για την άνοδο

Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε στα πέναλτι το Μελίσσι, νικώντας με 4-3 το Μάνδαλο, 0-0 κανονικός αγώνας, 1-1 η παράταση και πήρε στα ψυχοφθόρα πέναλτι το χρυσό εισιτήριο 

για το μεγάλο τελικό των play off πηγαίνοντας στο Μαυροβούνι, όπου θα  αντιμετωπίσει την Δόξα Μαυροβουνίου, για μια θέση στην Γ’ εθνική.

Το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου και σίγουρα οι 400 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μελισσίου δεν νομίζω ότι θα το θυμούνται για το θέαμα που είδαν. Παρότι όμως δεν είχε ικανοποιητικό θέαμα να παρουσιάσει, ήταν ένας μαραθώνιος αγώνας που κράτησε, μέχρι και τα πέναλτι, την αγωνιά σε όσους το είδαν.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 0-0, με το Μάνδαλο να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες με 2 αποβολές των Σαββίδη και Ακριτίδη στο 76′ και 80′ αντίστοιχα.

Αυτό το γεγονός δεν εκμεταλλεύτηκε το Μελίσσι και το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Τουλγαρίδης θα δεχτεί 2η κίτρινη και θα αφήσει με 10 το Μελίσσι.

Το Μάνδαλο ήταν καλύτερο από το Μελίσσι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και της παράτασης όμως στα πέναλτι έχασε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του κανονικού  αγώνα χάθηκε στο 35′ όταν σε τετ α τετ του Ιωαννίδη ο Καραογλανίδης απέκρουσε σωτήρια.

Στην παράταση στο 10’ ο Λιτοβολής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ για το Μάνδαλο που πίεσε ασφυχτικά το Μελίσσι ισοφάρισε ο Μπουρνάζης στο 25′ της παράτασης με σουτ.

Τα πέναλτι:

Τζούρτζος (Μάνδαλο) 0-1

 Σιδηρόπουλος (Μελίσσι) δοκάρι 0-1

Τόπκας (Μάνδαλο) 0-2

Σερέτης (Μελίσσι) 1-2

Αναστασιάδης (Μάνδαλο) δοκάρι 1-2

Μιχαηλίδης (Μελίσσι) 2-2

Μπουρνάζης (Μάνδαλο) 2-3

Τσάτσης (Μελίσσι) 3-3

Ιωαννίδης (Μάνδαλο) 3-3 απέκρουσε ο Καραογλανίδης

Λιτοβολής (Μελίσσι) 4-3

Διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης που κυριολεκτικά κιτρίνισε όλο το γήπεδο ενώ είχε και 3 αποβολές δικαιολογημένες.

Οι Συνθέσεις:

Μελίσσι (Ντιμτσούδη): Καραογλανίδης, Χατζηδάκης (58′ Ραμπούσης), Φουρειρα(66′ Σελγκου), Βερβερές, Φωστηρόπουλος (106′ Δουλκερίδης), Σερέτης, Τζατζης, Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Νιορατζε (58′ Λιτοβολής), Τουλγαρίδης.

Μάνδαλο (Αντωνάς): Ακριτίδης, Σαββίδης, Τσελεπής, Μαυρομάτης(105′  Γιαννουσίδης), Τζουρτζος, Τοπκας, Ιωαννίδης, Τσιλογιάννης, (80′ Σαββίδης), Culchai(67′ Παπαδόπουλος), Μπουρνάζης, Αναστασιάδης.

Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου