Thursday, 28 March, 2024

«Τρίμπαλο» το Πατριαρχείο, σοβαρός τραυματισμός για τον Σεϊτανίδη

Η χαρά της άνετης επικράτησης του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατριαρχείο, 3-0 τον Άρη Αθύρων, επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Σεϊτανίδη στο 27ο λεπτό του αγώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για κάταγμα στην περιοχή του αστραγάλου.

Δυνατό ξεκίνημα χωρίς συνέχεια

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν μετά από μια βαθιά μπαλιά ο Χωραφάς βρέθηκε εντελώς μόνος μέσα στην περιοχή και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Αλευρούδη και έβαλε σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ.

Ενώ όλοι περίμεναν το γρήγορο γκολ να δώσει ώθηση στις ομάδες να δημιουργήσουν μάλλον τις αποσυντόνισε, χαρακτηριστικό αυτού ήταν το ότι η επόμενη αξιόλογη προσπάθεια ήταν στο 33ο λεπτό και ένα χτύπημα φάουλ του Χωραφά το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Αλευρούδης.

Μετάλλαξη στο 2ο ημίχρονο

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήρθαν τα πρώτα νέα για τον Σεϊτανίδη, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών μετά την εξέταση της γιατρού του αγώνα, κάτι που έκανε τους παίκτες των γηπεδούχων να βγουν στο 2ο ημίχρονο με μεγαλύτερο πάθος και μέχρι το 60ο λεπτό ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Συγκεκριμένα, στο 54ο λεπτό ο Σελέζνιοβ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά προς τον Σομονούδη ο οποίος πήγε να κάνει την προβολή, αλλά βρήκε «αέρα» η κίνηση του όμως αυτή μπέρδεψε την άμυνα και τον τερματοφύλακα και μετά από το «σκάσιμο» της μπάλας στην μικρή περιοχή κατέληξε στα δίχτυα του Αλευρούδη.

Το 3-0 έγινε στο 59ο λεπτό από τον Χρήστο Μητρέντση όταν, μετά από ένα εντυπωσιακό σλάλομ και περνώντας 4 παίκτες, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ τον νίκησε.

Στο 63’ και το 69’ ο Χωραφάς λίγο έλειψε να μεγαλώσει το σκορ αλλά και τις δύο φορές είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αλευρούδη.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν παθητικό ρόλο σε όλο το ματς είχαν στο 89’ και στο 91’ την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ αλλά τα σουτ που επιχείρησαν κατέληξαν στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Αφιερωμένη η νίκη στους τραυματισμένους

Με την λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι αφιέρωσαν τη νίκη τους αυτή στον Θωμά Μυτιληνέλη και Παναγιώτη Σεϊτανίδη που είναι τραυματίες και τους εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν σύντομα στα γήπεδα.

Βραβείο fair play αξίζει ο Μήτσιος του Άρη Αθύρων

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η κίνηση του παίκτη του Άρη Αθύρων, ο οποίος στο 20ο λεπτό πήρε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής δεν είδε την φάση και παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και των φιλάθλων άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, τότε ο Μήτσιος που έκανε το χέρι και έγινε κάτοχος της μπάλας, χωρίς να πιέζεται έβγαλε τη μπάλα σε πλάγιο άουτ, σε μια επίδειξη fair play που σπανίζει.

Μπορούσε και καλύτερα η διαιτητική τριάδα

Αρκετά ήταν τα λάθη, στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, του κυρίου Δαργινίδη και του Α’ βοηθού Τετραγώνη ενώ ο Β’ βοηθός κύριος Σηπάκης Γ. ήταν χωρίς σημαντικά λάθη.

Συνθέσεις ομάδων:

ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο: Παπαδόπουλος, Μητρέντσης Δ-Π, Πρέτσι, Σεϊτανίδης (30’ Σελέζνιοβ), Συρώκας, Σομονούδης, Καλαϊτζής, Τζιζαερλής, Χωραφάς (82’ Δέβρελης), Μητρέντζης Χ. (77’ Βεζυρίδης), Πετρίδης (57’ Ντότας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ογκανέζωφ, Γραμματικού και Τομπάζης.

Άρης Αθύρων: Αλευρούδης, Δελιονάτης, Ζαχαριάδης, Πειτζήκας, Τσάφας (66’ Μπάρκος), Μήντσιος, Νέμτσας, Στράντζαλης (64’ Λογοθετίδης), Γεωργιάδης (69’ Λαφιώτης), Φώτης, Ριζόπουλος (84’ Αναστασιάδης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόμπης, Πατσίδης, Παπαδημητρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου