Saturday, 20 April, 2024

Φιλική τεσσάρα του ΠΑΟΚ επί της Σιντ Τρούιντεν

Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Σιντ Τρούιντεν σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί.
Ο “Δικέφαλος” ήταν ανώτερος από την θεωρητικά πιο έτοιμη βελγική ομάδα, η οποία σε μια εβδομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του Βελγίου, και κατάφερε να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό του.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12′ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και οκτώ λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ του Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-0 των Βέλγων, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα ήταν και πάλι σε μεγάλα κέφια πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη -φιλική- νίκη επί της Σιντ Τρούιντεν.
Στο 48′ ο Λεό Ζαμπά έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 “έγραψε” με πέναλτι ο Ενρίκε.
Ο “Δικέφαλος” ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Αμπέλ Φερέιρα να προσανατολίζεται σε ενδεκάδα βασικού κορμού, ενώ μετά το 60′ έδωσε λεπτά συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Το τελικό 4-0 αφήνει ικανοποιημένο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ήρθε απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τις δύο ομάδες:
ΠΑΟΚ Πασχαλάκης (Μελίσσας 61′), Ροντρίγκο, Κρέσπο (Χατζηισαϊας 61′), Βαρέλα (Ίνγκασον 61′), Μάτος (Μιχαηλίδης 61′), Ντούγκλας (Μίσιτς 46′), Ελ Καντουρί (Κάτσε 61′), Μπίσεσβαρ (Λημνιός 46′), Ζαμπά (Ενρίκε 61′), Πέλκας (Στοχ 61′), Άκπομ (Σφιντέρφσκι 61′).
Σιντ Τρούιντεν Στέπε, Τένα, Μποτακά, Σανκό, Ασαμόα, Ντε Μπρούιν, Τεϊσέιρα, Ακολάτσε, Μπαλόνγκο, Εντό, Σόουζα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου