Friday, 19 April, 2024

Φ.Σ. Κοζάνη-Α.Σ. Γιαννιτσά 0-1

Με ένα γκολ του Σάββα Σαμαρά ο Α.Σ. Γιαννιτσά έφυγε με το διπλό από την έδρα του Φ.Σ. Κοζάνη, ανεβαίνοντας μάλιστα στην 2η θέση με το πέρας της 4ης αγωνιστικής.
Η ομάδα των Γιαννιτσών δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους στο 1ο ημίχρονο αλλά έχοντας σε καλή μέρα τον Μούτσα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.
Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό άλλαξαν τα δεδομένα, όταν ο Τσιάκαλος με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Σαμαρά σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαμαράς στο 60ο λεπτό και με ένα δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Συνθέσεις:
Φ.Σ. Κοζάνη: Μπίκος, Πιριτζάους, Ρογγότης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης (Αρσενίδης), Μπίντσης (59’ Προφυλλίδης), Ιορδανίδης, Καραγιάννης (Τσώτσος), Μαυροματίδης (61’ Ψιάνος), Κωστούλας (61’ Μπάρο) ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Σερσέμης, Καλαϊτζής, Μωυσιάδης και Ντούκα.
Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (75’ Ζαχαριουδάκης), Σαμαράς (63’ Τασιώνας), Τσιάκαλος (87’ Χατζηαλεξιάδης), Δεληχατζής (75’ Πλάτσιωτας Στ.), Χαραβητίδης, Πρέτσι ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Γαλούπης, Αθανασιάδης, Μαυρομάτης και Μυλωνάς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου