Thursday, 28 March, 2024

Χιονοστιβάδα η Λαμία – Διέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο

Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5′ και στο 45′ οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42′ ο Παντελιάδης, ενώ στο 90′ ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία.
Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82′ με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.
ΕΚΑΝΕ ΤΟ 4-1 Ο ΜΠΛΑΖΙΤΣ
Ο Παναθηναϊκός μετά τη μείωση του σκορ σε 3-1 συνέχισε να ψάχνει ένα ακόμη γκολ αφήνοντας κενούς χώρους στην άμυνα του. Η Λαμία προειδοποίησε στο 88′ όταν ο Πατσαρούχας έφυγε τετ α τετ σουτ μετά το διώξιμο του Βασιλαντωνόπουλου αλλά έκανε ένα κακό τελείωμα και ο Διούδης μπλόκαρε.
Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Μπλάζιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας. Ο Σέρβος πήρε την μπάλα στα αριστερά, Κουλιμπαλί και Βιγιαφάβιες μπερδεύτηκαν με τον Σέρβο να περνάει ανάμεσα τους και να πλασάρει εύστοχα τον Διούδη για το 4-1.


Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το 1-0 της Λαμίας. Οι δυο ομάδες φάνηκε ότι μπήκαν στο ματς με την λογική ότι μετά από πέντε, δέκα λεπτά ο διαιτητής θα αναβάλει την αναμέτρηση. Αυτό δεν έγινε και η Λαμία βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 5′ με τον Πίτι. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και από την αρχή το προβάδισμα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Από εκεί και πέρα άφησε τη Λαμία να παίξει με λευκή φανέλα μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο. Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα δεν είχε δύσκολες φάσεις πέρα από μια που την πήρε πάνω του ο δεύτερος βοηθός, ο Πασχάλης, και ήταν λανθασμένη. Ο Κουρμπέλης στο 54′ σκόραρε από κανονική θέση αλλά ο Αρετόπουλος μετά από υπόδειξη του βοηθού του ακύρωσε το γκολ.
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ
Ο Πίτι. Ο Ισπανός μέσος ήταν ο καλύτερος στην αναμέτρηση. Όχι μόνο για τα δυο γκολ που πέτυχε αλλά και γιατί μονίμως ήταν πηγή κινδύνου για την εστία του Παναθηναϊκού και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των πράσινων.
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ
Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας, είτε φίλοι των γηπεδούχων, είτε των φιλοξενούμενων και έμειναν σε όλο το 90λεπτου στη θέση τους για να δουν την αναμέτρηση είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ
Η απόφαση του Αρετόπουλου να γίνει το ματς. Μπορεί να μπήκαν πέντε γκολ, μπορεί το παιχνίδι να ολοκληρώθηκε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ στην Λαμία. Δεν ήταν γήπεδο αυτό για να παιχθεί ποδόσφαιρο και έτσι δεν πάει μπροστά το άθλημα.
newsbeast – sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου