Friday, 29 March, 2024

Χρήστος Αλεξιάδης: Από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στον Ολυμπιακό

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Χρήστου Αλεξιάδη στον Ολυμπιακό.
Ο γεννημένος το 2006 νεαρός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, βρίσκεται στην ακαδημία μας από την ηλικία των 8 ετών, όταν δηλαδή μας τον εμπιστεύτηκαν οι γονείς του, Γιάννης και Σταυρούλα, οι οποίοι τον στήριξαν σε όλα τα βήματα του και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Ποδοσφαιρικά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα, αλλά η θέση που του ταιριάζει είναι αυτή του κεντρικού μέσου, καθώς εκεί μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα τα τεχνικά αλλά και τα φυσικά του προσόντα.
Σχετικά με την μεταγραφή του Χρήστου, ο πρόεδρος της ΑΑΓ, Σάββας Παπαδόπουλος, δήλωσε:
«Ο Χρήστος είναι στην ηλικία του από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες που έχουμε στην Ακαδημία. Αυτό δεν το ξέραμε μόνον εμείς, αλλά και όλοι αυτοί που μας παρακολουθούνε. Είναι φυσικό πως τέτοιοι αθλητές δεν περνάνε απαρατήρητοι.
Ο παίκτης ήθελε διακαώς να παίξει μπάλα. Ο Ολυμπιακός ήθελε τον παίκτη και ο παίκτης τον Ολυμπιακό. Τα βρήκανε και έκλεισε η υπόθεση. Η ΑΑΓ ποτέ και σε κανένα της παιδί δεν στάθηκε εμπόδιο ούτε καθόριζε τις επιλογές του.
Eμείς ευχόμαστε στον Χρήστο να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου