Friday, 19 April, 2024

Χωρίς Βάργκας και Πατίτο η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των play-off της Super League εναντίον της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εβγέν Σάκχοφ που είναι τιμωρημένος και τον Μάριο Σιαμπάνη που ξεκίνησε αποθεραπεία για την κάκωση έσω πλαγίου που υπέστη τις προηγούμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδης.

Με δυο εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής, 14/5, στις 20:30μμ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός τους Πατίτο Ροντρίγκες και Ρόναλντ Βάργκας.

Όχι μία, αλλά δυο εκπλήξεις έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, στην αποστολή στην Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός αφήνει στην Αθήνα και εκτός των επιλογών του, τόσο τον Πατίτο Ροντρίγκες, όσο και τον Ρόναλντ Βάργκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Αραούχο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου