Thursday, 28 March, 2024

Ποιοτικό προβάδισμα στην Μπράντφορντ

Ποιοτικό προβάδισμα στην Μπράντφορντ

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε την αξιολόγηση του betshop casino

Μπράντφορντ-Χάρογκεϊτ: Η Μπράντφορντ μετρά ήδη έναν αποκλεισμό στις εγχώριες διοργανώσεις που συμμετέχει. Από το League Cup εντός, με θύτη τη Λίνκολν που την κέρδισε με 5-0. Στο EFL Trophy ηττήθηκε από τη Γουλβς (1-1 κ.δ., 3-5 στα πέναλτι), αλλά ελπίζει σε πρόκριση από τη φάση των ομίλων όσο πίσω και αν την πήγε το αποτέλεσμα αυτό. Αντίθετα, στην αγγλική League Two έχει αρχίσει αήττητη με 1-2-0. Στο Γιόρκσαϊρ μετρά 1/1, επικρατώντας με 2-1 της Στίβενεϊτζ εντός. Συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο, αλλά σε μία περίεργη σεζόν λόγω ιού και μαραθώνια από πλευράς αριθμού αγώνων είναι νωρίς για τέτοιους τίτλους και χαρακτηρισμούς. Σε απίθανη κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός Νόβακ με 3 γκολ, που αποτελεί σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης.

Η Χάρογκεϊτ εξασφάλισε άνετη επικράτηση, με 3-1 εντός, επί της Λέστερ Κ21 στο EFL Trophy και είναι 1η έως τώρα στον όμιλό της. Προέρχεται από ήττα, στο 1-2 εντός από την Μπόλτον. Γενικά, η εκκίνησή της στο Πρωτάθλημα είναι ικανοποιητική. Μάρτιν και Μούλντον έχουν αρχίσει παραγωγικά τη χρονιά με 5 γκολ μαζί, με την Τάουν να έχει στόχο την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει καλύτερο… Οι γηπεδούχοι έχουν να δώσουν επίσημο ματς Πρωταθλήματος από τις 26/9, αφού στη συνέχεια το παιχνίδι με την Γκρίμσμπι αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων ιού στην αντίπαλό τους. Ο κόουτς ΜακΚολ μπορεί να υπολογίζει στον Σάμουελς (δανεικός επιθετικός από τη Γουλβς) που ντεμπουτάρει, εκτός είναι ο χαφ Ισμαΐλ, ενοχλήσεις έχει ο 36χρονος επιθετικός Ντόναλντσον και δηλώνεται αμφίβολος. Καθαρό το απουσιολόγιο των φιλοξενούμενων, στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην ιστορία των ομάδων.

Τι σκέφτομαι: Η Μπράντφορντ έχει έναν βαρύ τίτλο, τον οποίο πρέπει να δικαιολογήσει στη σεζόν. Αν είναι φαβορί για την άνοδο καλείται να το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Η Χάρογκεϊτ κρίνεται σίγουρα υπολογίσιμος αντίπαλος, με καλή φόρμα στους επιθετικούς της παίκτες. Πιθανό ενδεχόμενο το Over 2.5, αφού οι γηπεδούχοι για να επιβεβαιώσουν τον φαβοριτισμό τους πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον 2 γκολ. Ο «άσος» αποτελεί καλή εναλλακτική, από τη στιγμή που οι «Bantams» φαίνεται πώς έχουν ποιοτικό προβάδισμα σε θέμα ρόστερ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου