Friday, 29 March, 2024

Πολλά γκολ σε Λεωφόρο και «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στην πρώην ο Νάγκελσμαν

Στους βατήρες μπαίνει επιτέλους και η Σούπερ Λιγκ, με την αυλαία να έχει δύο αναμετρήσεις. Την αρχή κάνει ο Παναιτωλικός

που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε τις πιο έγκυρες αναλύσεις αγώνων εδώ!

  1. Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης (20:30)

Στα δικά μας «χωράφια» και τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με εντός έδρας παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Γενικό «ρεκτιφιέ» στο «τριφύλλι», όχι μόνο άλλαξε προπονητή (έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς), αλλά ήρθαν και πολλά νέα πρόσωπα. Παίκτες της ομάδας, λοιπόν, ο κίπερ Μπρινιόλι, ο στόπερ Σάρλια, ο μπακ Κώτσιρας, οι μέσοι Ρούμπεν, Λούντκβιστ και οι εξτρέμ Βιτάλ, Παλάσιος.

Από την άλλη, η ομάδα της Ριζούπολης εξασφάλισε πέρσι την παραμονή, με τη χρονιά να χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Με νέο τεχνικό τον Γιάννη Πετράκη, θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το… κλικ από τις μεταγραφές της ήταν η απόκτηση του 40χρονου κεντρικού αμυντικού Μπρούνο Άλβες.

Προγνωστικό: Προβληματική η εικόνα και των δύο ομάδων στα φιλικά προετοιμασίας. Δεν έδειξαν καλά στοιχεία και πηγαίνουν με μπόλικο άγχος στην πρεμιέρα. Φαβορί ο Παναθηναϊκός, όμως, ο Απόλλωνας δεν θα μπει στο γήπεδο για να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Υψηλή η απόδοση του Over 2.5 (2.10), την κρατάμε!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!              

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου