Thursday, 28 March, 2024

Πρεμιέρα πρωταθλήματος βόλεϊ Α2 Γυναικών. Νίκη για ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ταξίδεψε ο εκπρόσωπος του νομού Πέλλας, η γυναικεία ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, για το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης

της Α2 εθνικής κατηγορίας. Αντιμετώπισαν την ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, που ενισχύθηκε σε σχέση με πέρσι, με πολλές μετεγγραφές. 

Τα κορίτσια της Έδεσσας επηρεασμένες από το ταξίδι, παρουσίασαν μια διπλή εικόνα στην απόδοση τους. Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ η εικόνα τους ήταν πολύ κακή. Δεν είχαν καθόλου καλή υποδοχή, πολλά χαμένα σερβίς, κακές επιλογές στην επίθεση, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τα δυο πρώτα σετ με κατεβασμένα τα χέρια (25-16, 25-8).

Στο τρίτο σετ στον αγωνιστικό χώρο  παρουσιάστηκε μια τελείως αλλαγμένη ομάδα. Τα κορίτσια της Έδεσσας και μετά τις παραινέσεις της προπονήτριας κυρ. Ρέτζιου, έδειξαν μια διαφορετική εικόνα και ειδικά μετά το 16-10 και το 18-11 που στο σερβίς  πήγε η Παπαδοπούλου Φωτεινή τόσο με συνεχόμενους άσους όσο και με καλά τελειώματα και άμυνες από το σύνολο των κοριτσιών της Έδεσσας κατάφεραν να προηγηθούν με 18-23 και τελικά να κερδίσουν το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες της Έδεσσας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, κατάφεραν να προηγούνταν συνέχεια με 2-3 πόντους διαφορά, ως το 17-19. Στο σημείο αυτό μίλησε ο «νόμος της Αλεξανδρούπολης» πέντε λανθασμένα σφυρίγματα προς όφελος του Φοίνικα οδήγησαν το 21-19 στο 23-22 και στο τελικό 25-22, αντί στο τάι μπρέικ που θα έδινε τουλάχιστον τον ένα βαθμό στην ομάδα της Έδεσσας ή τους δύο βαθμούς σε περίπτωση κατάκτησης του πέμπτου σετ.  

Οι συνδέσεις των ομάδων:

Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Ε., Παπαδοπούλου Φ., Ιωαννίδου Μ., Πορτοκαλίδου Σ., Καλειτση Ε., Σταυρίδου Α., Μαινου Σ., Μάινου Ε., Ούτα Α., Μούσιου Ι., Γάτση Ε., Γάτση Π., Τοτίδου Ε., Μπαλάση Φ.

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης: (Τσουλκανάκης Δημήτρης)Οικονομίδου Μ., Ζαικου Λ., Μαρκουλη Δ, Αρχιμανδρίτη Ε., Molla A., Μάρτση Β., Κοντογιαννόγλου Γ., Βούλγαρη Β., Ανδρεάδη Α., Διλμάντη Μ., Παπαβασιλειου Ν., Μήτσικα Ρ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου