Saturday, 20 April, 2024

Προβάδισμα για την Ντόρτμουντ, ικανή για το Over η Φενέρμπαχτσε

Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της Στουτγάρδης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την «τεσσάρα» από τη Λειψία στη Βεστφαλία.

Στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μία απογοητευτική σεζόν στην Ευρωλίγκα και η Φενέρμπαχτσε μπορεί να ξεπεράσει το φράγμα των 80 πόντων στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το κουπόνι πάμε στοίχημα

  1. Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός (20:00)

Δύο από τις απογοητεύσεις της σεζόν στην Ευρωλίγκα κοντράρονται στην Κωνσταντινούπολη για το γόητρο. Η Φενέρμπαχτσε (10-16) προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (81-76) ύστερα από 6 σερί ήττες στη διοργάνωση. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός (8-19) δίνει τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του και θέλει τη νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση στην κατάταξη. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνιούν για τον σκόρερ Νέντοβιτς, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος (11/4). Ποντάρισμα στο Over 80,5 στους πόντους της Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 1.94.

  1. Στουτγάρδη-Ντόρτμουντ (21:30)

Η Στουτγάρδη φιλοξενεί την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της Bundesliga. Οι Σουηβοί δίνουν τίμιο αγώνα παραμονής και έχουν «χτίσει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Ωστόσο, χρειάζονται ακόμα βαθμούς για να διασφαλίσουν τη σωτηρία. Η Μπορούσια προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λειψία με 4-1 και είδε την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου να ξεφεύγει ξανά με 9 βαθμούς διαφορά. Η Ντόρτμουντ διαθέτει υψηλότερη ποιότητα και το αήττητο σερί της Στουτγάρδης απειλείται. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.83.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου