Friday, 29 March, 2024

Προβάδισμα για τη φορμαρισμένη Τότεναμ, ευκαιρία «επιστροφής» για τη Γουέστ Χαμ

Προβάδισμα για τη φορμαρισμένη Τότεναμ, ευκαιρία «επιστροφής» για τη Γουέστ Χαμ

Η PremierLeague έχει την τιμητική της στο αποψινό αγωνιστικό πρόγραμμα (28/12).

Πως κάνω εγγραφή στη fonbetgr; Αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα

  1. Γουότφορντ – Γουέστ Μεταβολές Χαμ (17:00)

Στο πλαίσιο της PremierLeague, η Γουότφορντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του ΚλαούντιοΡανιέρι έχει να αγωνιστεί από τις 10 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ με 2-1 λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και βρίσκονται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά τους, τα «σφυριά» έχουν δύο διαδοχικές ήττες, αλλά κατέχουν την 6η θέση και συνεχίζουν να διατηρούν υψηλές βλέψεις στη σεζόν.

Καλή ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ να επιστρέψει στις νίκες από τη στιγμή που η Γουότφορντ προέρχεται από αγωνιστική αποχή. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.16.

  1. Σαουθάμπτον-Τότεναμ (17:00)

Στο «Σεντ Μέρις», η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την ανεβασμένη Τότεναμ, η οποία παρά τα κρούσματα κορωνοϊού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα επί ημερών του Αντόνιο Κόντε στην PremierLeague (4-2-0). Μάλιστα, οι Λονδρέζοι έχουν αναρριχηθεί στην 5η θέση, ενώ μετρούν τρία παιχνίδια λιγότερα από την 4η Άρσεναλ, που έχει 6 βαθμούς περισσότερους. Στον αντίποδα, οι «Άγιοι» τερμάτισαν αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών (0-3-3) και πήραν τεράστια νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ (26/12, 2-3), αλλά απέναντι στους κυνικούς φιλοξενούμενους θα συναντήσουν δυσκολίες.

Μπορεί η Σαουθάμπτον να προέρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της στη σεζόν, αλλά κόντρα σε αυτήν την Τότεναμ είναι το αουτσάιντερ. Επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 2.17.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις| 21+ | ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου