Tuesday, 19 March, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος Πέντε ματς είναι… πολλά!

Ο Λέο Μέσι στη σπουδαία καριέρα του έχει κάνει πολλές φορές… «κηδεία» στη Ρεάλ Μαδρίτης σε clasico. Συνολικά την έχει αντιμετωπίσει 44 φορές

και έχει πετύχει 26 γκολ, με όλους τους τρόπους. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο (δεν αποκλείεται) τελευταίο του ντέρμπι, θέλει να αφήσει το στίγμα  του και φυσικά να επανέλθει στα γκολ κόντρα στους «μπλάνκος», καθώς δεν έχει σκοράρει στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ρεάλ. Αυτός θα απασχολήσει και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Το ένα το έχασε λόγω τραυματισμού (ήταν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε), στα τέσσερα επόμενα έπαιξε 90 λεπτά, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Πέντε ματς είναι πολλά για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, που φέτος κάνει μια ακόμα καταπληκτική σεζόν και ως στιγμής έχει πετύχει 23 γκολ σε 27 παιχνίδια. Σε απόδοση 2.00 το anytime του Αργεντίνου σούπερ σταρ, από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Και δεν ξεχνάμε ότι η Ρεάλ είναι καταπονημένη από το μεσοβδόμαδο στο Champions League με τη Λίβερπουλ, ενώ απόψε θα στερηθεί ξανά το βασικό δίδυμο στόπερ των Σέρχιο Ράμος και Βαράν. Ενώ στη λογική fun bet και μιας και ο Μέσι εκτελεί τα πέναλτι της Μπαρτσελόνα, σε τιμή 5.50 να σκοράρουν από τα 11 βήματα  οι «μπλαουγκράνα», μια πολύ καλή απόδοση για  να αναζητήσουμε στα προγνωστικά Ισπανίας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου