Friday, 29 March, 2024

Προχειρότητες στη διοργάνωση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος

Σε 48 ώρες το Σχηματάρι θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου που είναι το σημαντικότερο από όλα τα πρωταθλήματα σχολικού επιπέδου στην Ελλάδα, ωστόσο όμως οι φορείς της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας δεν το έχουν αντιληφθεί ακριβώς.

Μία βόλτα στο στάδιο του Σχηματαρίου αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος πως μέχρι στιγμής έχει γίνει ελάχιστη προεργασία για να υποδεχθεί τους αθλητής που θα αρχίσουν καταφθάνουν από σήμερα στη Χαλκίδα. Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αλέξανδρος Καρκάνας που είναι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και ο Μιχάλης Γιαννιός (διευθυντής πρωτοβάθμιας) που είναι ο αντιπρόεδρος δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί ακριβώς το μέγεθος και τη σοβαρότητα των αγώνων. Οργανωτικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το κυριότερο να είναι η έλλειψη γυμναστών για την προετοιμασία των αγώνων. Πρέπει να δοθεί εντολή προκειμένου να αποδεσμευτούν κάποιοι από τις υποχρεώσεις που έχουν στα σχολεία της περιοχής προκειμένου να βρίσκονται στο στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας» για την προετοιμασία του να υποδεχθεί τους αθλητές.

Από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ παρέχει τεχνογνωσία, όμως δεν είναι δική του αρμοδιότητα οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Θα πρέπει λοιπόν να ενεργοποιηθούν πρόεδρος και αντιπρόεδρος για να δοθεί αύριο το στάδιο στους αθλητές – μαθητές που καταφθάνουν σήμερα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να αγωνιστούν Παρασκευή – Σάββατο στο σχολικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sportsfeed.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου