Friday, 19 April, 2024

Πρωτάθλημα βόλεϊ Κορασίδων ΕΣΠΕΜ: Α.Σ. Ποσειδώνας Βέροιας- ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-0

Πανηγυρίζει από το Σάββατο η ομάδα του Ποσειδώνα, αφού με τη νίκη της επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, με 3-0 σετ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Κάνοντας μία καταπληκτική πορεία στην διάρκεια του πρωταθλήματος με 15 νίκες και μόνο 1 ήττα, απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες της περιφέρειας.
Έτσι μαζί με τον Ίκαρο Έδεσσας, Πιερικό Κατερίνης και τους Πάνθηρες Κοζάνης θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Στέργιος δήλωσε: Η προσπάθεια που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Από 27 ομάδες πού ξεκίνησαν στην πρώτη φάση συνεχίζουν οι καλύτερες 4. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι ψηλού επιπέδου και καλούμε τους φιλάθλους που αγαπάει το βόλεϊ να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνανε, τους προπονητές του συλλόγου (Σιδηρόπουλος Γιώργος, Ανέστης Τράιος) και την διοίκηση που είναι κοντά στα κορίτσια.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Πάντσιου Ελένη, Σαράφη Μαρία, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Τσιώτρα Μαρία, Μουρατίδου Γωγώ, Λαζεκίδου Αναστασία, Μαραβελάκη Ελένη, Μαγγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Δούρδα Ελευθερία, Γκλαβίνα Στεφανία.

Από την Ημερησία Βέροιας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου