Saturday, 30 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρωταθλητής στο Βόλεϊ ο ΠΑΟΚ! Έγραψε ιστορία ο Δικέφαλος του Βορρά

Με τεράστια ανατροπή ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Φοίνικα Σύρου, που είχε προηγηθεί με 2-0 σετ, και για δεύτερη διαδοχική χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-2 στον τέταρτο τελικό της Α1 Ανδρών, στο κλειστό της Πυλαίας, έκαναν το πολυπόθητο 3-1 στη σειρά και έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η μοναδική ομάδα που από την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο κατάκτησε τον τίτλο. Πάνω από 8.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο “Παλατάκι”, ωθώντας την ομάδα του Καλματζίδη σε ακόμα μία τεράστια ανατροπή, η οποία σηματοδότησε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.

Απίστευτη εμφάνιση από τον Χιμένες, ο οποίος θυμήθηκε τον περσινό καλό του εαυτό, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Σεπέδα.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αγνώριστοι στα δύο πρώτα σετ, με τους νησιώτες να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους και να προηγούνται με 2-0. Ωστόσο η ανατροπή βρίσκεται στο… αίμα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Καλματζίδη ανέβασαν στροφές, πάτησαν κάτω τους Συριανούς και έφτασαν πανηγυρικά στην τελική επικράτηση, κατακτώντας με άνεση τα τρία επόμενα σετ.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-16, 25-14, 15-10.

Πρωταθλητής στο Βόλεϊ ο ΠΑΟΚ! Έγραψε ιστορία ο Δικέφαλος του Βορρά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου