Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόεδρος επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας: “Η κλήρωση θα είναι αδιάβλητη, με παρουσία εκπροσώπων”

Σίγουρος για το αδιάβλητο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας αύριο (29/12, 14:00) εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής, Κωνσταντίνος Νίκας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε εγγυήσεις πως η αυριανή (29/12) κλήρωση που θα βγάλει τα σταυρώματα ως και τον τελικό της διοργάνωσης θα είναι αδιάβλητη, ενώ κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι των ομάδων που έχουν προκριθεί. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως δεν δέχτηκε ποτέ κάποιο αίτημα σχετικά με την κλήρωση από τον Ολυμπιακό.
Όσα είπε ο κ. Νίκας στο Metropolis 95,5: «Είναι όλα έτοιμα για την κλήρωση. Δεν με κατηγόρησε σε κάτι ο Ολυμπιακός. Δεν έκανε κανένα αίτημα, ανακοίνωση έβγαλε μόνο. Όταν θα γίνει η κλήρωση θα δείτε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Αύριο στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση και εκεί θα βρίσκεται ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι των ομάδων που είναι εμβολιασμένοι. Εκεί θα γίνει και ράπιντ τεστ. Θα βγουν τα ζευγάρια έως και τα ημιτελικά αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό. Θα υπάρχει μια κληρωτίδα, θα γυρίζει εκείνη, θα πέφτει το μπαλάκι και θα το ανοίγεις. Δεν μπαίνει χέρι. H κλήρωση θα είναι ασφαλής».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου