Tuesday, 23 April, 2024

Πρόκριση για τον ΑΣ Γιαννιτσά 0-1 στα Τρίκαλα Ημαθίας

Με χρυσό σκόρερ τον Νίκο Ιορδανίδη στο 85´ με σουτ, η ομάδα του Fc Γιαννιτσά κατάφερε να κερδίσει με 0-1 τα Τρίκαλα Ημαθίας και να περάσει στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από υπερβολική ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό και για τις 2 ομάδες , με 2 καλές φάσεις από τους φιλοξενούμενους με τον Κοτσαρίδη και Καραγιάννη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο, μάλιστα μέχρι να πετύχουν το γκολ έχασαν και 3-4 καλές ευκαιρίες.

Στο 68′ ο Πέλκας βρέθηκε τετ α τετ με την εστία των Τρικάλων καθυστέρησε όμως αρκετά, με το σουτ του να είναι χλιαρό δίνοντας το δικαίωμα στον Αργυρόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 71′ ήρθε η σειρά του Παντελίδη από κοντά να αστοχήσει χάνοντας μεγάλη στιγμή για τα Γιαννιτσά.

Στο 73′ δυνατό σουτ του Ζουρκου ο γκολκίπερ των Τρικάλων είπε και πάλι όχι με εντυπωσιακότατη απόκρουση που χτύπησε η μπάλα και στο δοκάρι της εστίας του.

Στο 75′ και 76′ φοβερό σπριντ απο Λιτσο με κακά πλασαρίσματα 2 καλές στιγμές για τα Τρίκαλα.

Στο 85′ ο Ιορδανίδης θα λυτρώσει του φιλοξενούμενους με σουτ μέσα απο την περιοχή δίνονταν τη νίκη πρόκριση στα Γιαννιτσά.

Τέλος καλό όλα καλά για τα Γιαννιτσά, που είχαν και την συμπαράσταση 100 περίπου οπαδών τους.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την Β’ εθνική

Διαιτητής ο κ. Πολυχρόνης, με βοηθούς τους κκ. Νηνούδη και Σαλτσίδη, όλοι του συνδέσμου Πιερίας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Βλάχος (79′ Μηνούδης Χ), Κιρκιλιανίδης Ι, Περπερίδης, Λίτσι, Σωτηράκης, Παρσόπουλος, Κιρκιλιανίδης Η (90′ Αναδολού), Μηνούδης Χ-Ν (90′ Γιοβανόπουλος).

ΑΣ Γιαννιτσά: Κύρου, Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Ζούρκος, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης (61′ Πέλκας), Ζαρογιάννης (79′ Μουρίκι), Παντελίδης (90′ Χουσεΐνογλου).

foto matiespellas.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου