Thursday, 28 March, 2024

Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Miami Open

Πρόωρο αντίο για την Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open.

H Ελληνίδα τενίστρια η οποία έφτασε στον τελικό του Indian Wells και στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης αποκλείστηκε στην πρεμιέρα της (2ος γύρος) στο Miami Open με 4-6, 6-1, 6-2 από την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Μάια η οποία είναι στο Νο62! Η επόμενη αντίπαλος της Μάια θα είναι είτε η Κις (ΗΠΑ) είτε η Καλίνινα (Ουκρανία) με τον αγώνα τους να ξεκινάει σε λίγες ώρες. Η Σάκκαρη που πέρσι είχε φτάσει στον ημιτελικό στο Miami Open έμεινε εκτός συνέχειας από τους “64”.

H Μαρία Σάκκαρη έχασε την συγκέντρωση της μετά από το 1ο σετ, έδειχνε κουρασμένη από την πορεία της στην Καλιφόρνια και έφτανε εύκολα σε λάθη.

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ (1-0) στο παιχνίδι και με άνεση με το σερβίς της έφτασε στο 2-0. Η Βραζιλιάνα παίρνει πίσω το μπρέικ για το 2-2 όμως η Μαρία “απαντά” με μπρέικ για το 3-2. Υπερασπίζεται το μπρέικ με το σερβίς της για το 4-2 και εν συνεχεία στο 5-3. Η Μάια κρατάει και μειώνει σε 5-4 και η Σάκκαρη κλείνει το 1ο σετ στο 6-4. Στο 2ο η Βραζιλιάνα απέκτησε προβάδισμα με 2-1 και με μπρέικ έφτασε στο 3-1 και συνεχεία στο 4-1! Νέο μπρέικ για την Μάια και 5-1 και με το σερβίς της θα κλείσει το σετ στο 6-1!

Με διπλό σφάλμα της Σάκκαρη στο 3ο γκέιμ του 3ου σετ η Βραζιλιάνα φτάνει σε μπρέικ. Η Ελληνίδα το σβήνει με το φόρχαντ αλλά υπέπεσε σε νέο διπλό σφάλμα που έδωσε νέο μπρέικ πόιντ. Με μπρέικ η Μάια κέρδισε το γκέιμ και απέκτησε προβάδισμα με 2-1. Η Μάια έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ και πήρε άλλο ένα μπρέικ για το 4-1! Με το σερβίς της πάει στο 5-1 και κλείνει το σετ στο 6-2.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου