Friday, 19 April, 2024

Πρώτη νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών

Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών πέτυχε την πρώτη της νίκη αντιμετωπίζοντας την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018.

Περιγραφή του αγώνα από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Γ. Γρηγοριάδη:

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά από μία τυχαία φάση δέχθηκε ένα γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τα κορίτσια μας όμως δεν πτοήθηκαν όμως και με την αρχηγό μας τη Σοφία Σγουράκη κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στη συνέχεια πιέσαμε τον αντίπαλο για να πετύχουμε το νικητήριο τέρμα, αλλά δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα από την αντίπαλο ομάδα και βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ. Και ενώ όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι τελείωσε, τα κορίτσια μας βρήκαν τη δύναμη και πέτυχαν και δεύτερο γκολ πάλι με την αρχηγό μας τη Σοφία και ξαναφέρανε το παιχνίδι στα ίσια.

Η απίστευτη εξέλιξη του αγώνα είχε ξεσηκώσει τους μαθητές-θεατές του αγώνα που απολάμβαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τα ωραία όμως έπονταν. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι και η αρχηγός Σοφία Σγουράκη ανέλαβε να το εκτελέσει. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, όμως δεν ήρθε, και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.

Κατά τη διαδικασία των πέναλτι κάθε ομάδα εκτέλεσε από πέντε πέναλτι. Η Μαρία Σταυρακάκη, η τερματοφύλακας του 2ου, απέκρουσε τρία πέναλτι οδηγώντας και τη διαδικασία των πέναλτι σε νέα ισοπαλία. Πλέον κάθε ομάδα εκτελούσε από ένα πέναλτι.

Η αρχηγός του 2ου ΓΕΛ σκόραρε για την ομάδα του σχολείου της ενώ η αντίπαλη ομάδα έχασε το πέναλτι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου