Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΣΑΠ Αναστασία-Δέσποινα: Ο Σύνδεσμος δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο

ΠΣΑΠ Αναστασία-Δέσποινα: Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία στέκεται στο πλευρό της Αναστασίας και της Δέσποινας.

Τα δύο κορίτσια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, και χρειάζονται επειγόντως θεραπεία.
Για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές της Super League στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής, ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα που δίνουν οι δύο μαχήτριες τη ζωής.
Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ενωμένοι, θα μετρούν τα χιλιόμετρα που θα βοηθήσουν τα δύο μικρά κορίτσια να βγουν νικήτριες και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σε κάθε παιχνίδι τρέχουμε για τη νίκη, αλλά αυτή την φορά θα το πράξουμε για έναν ανώτερο σκοπό. Η Αναστασία και η Δέσποινα μας χρειάζονται και ο ΠΣΑΠ θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα. Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.
Το επόμενο τριήμερο δεν θα υπάρχουν νικημένοι αλλά μόνο νικητές και όλοι μαζί ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα πως η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο παραμένει ακόμη ζωντανή. Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Και να θυμάσαι πάντα πως κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου