Tuesday, 16 April, 2024

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας: «Γέμισε» μετάλλια στο Πρωτάθλημα Στρατιωτικών Σχολών

Στο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου Στρατιωτικών Σχολών, ΕΔ & ΣΑ που διεξήχθη την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

στις εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Δεκέλειας στο Τατόι Αττικής, ο Δόκιμος Ανθυποπυραγός Ιωάννου Ορφέας κατέκτησε την 1η θέση στα 10 χλμ και το χρυσό μετάλλιο!

Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέλαβε ο Ανθυποπυραγός Νικητόπουλος Παναγιώτης στα 10 χλμ ανδρών στο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου ΕΔ & ΣΑ.

Επιπρόσθετα, τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Πυρονόμος Δημάκη Ντενίζ-Μαρίνα στα  5 χλμ. γυναικών Ε.Δ. και ΣΑ. Επίσης  την 1η θέση  και το χρυσό μετάλλιο  κατέκτησαν ταυτόχρονα  στην κατηγορία βετεράνων, ο Ανθυποπυραγός Νικητόπουλος Παναγιώτης στους άνδρες και η  Πυρονόμος Δημάκη Ντενίζ-Μαρίνα στις γυναίκες.Τέλος η αντιπροσωπευτική ομάδα του Π.Σ. κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό🥈μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη 10 χλμ ανδρών, με τους Ανθυποπυραγό Νικητόπουλο Παναγιώτη,   Δόκιμο Ανθυποπυραγό Ιωάννου Ορφέα,   Υπαρχιπυροσβέστη Κατσικάκη Θεοφάνη και  Αρχιπυροσβέστη Τζουβίστα Γεώργιο στο πρωτάθλημα των ΕΔ & ΣΑ. Την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος που συμμετείχε με 16 αθλητές-αθλήτριες συνόδευσαν, ο Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Π.Σ. και ο Τμηματάρχης αθλητισμού Π.Σ. Αντιπύραρχος Σταύρος Καρρές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου