Saturday, 20 April, 2024

«Πόλεμος» μεταξύ ΠΑΟΚ Δαμιανού και ΑΕΚ Καρυώτισσας – Αλληλοκατηγορίες για εξύβριση

Αλληλοκατηγορίες για εξύβριση και για απαράδεκτη συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα, όπως και για άσεμνες χειρονομίες παίκτη

Η καταγγελία του ΠΑΟΚ Δαμιανού

Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Δαμιανού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον πρόεδρο της ΑΕΚ Καρυώτισσας κ. Χρήστο Μέλλιο για τη συμπεριφορά του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς τους εξύβριζε από το πρώτο λεπτό παρέα με τον αδερφό του και δυο-τρείς φίλους του.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν, όπως και η εισβολή φιλάθλων στο τέλος του παιχνιδιού που είχαν στόχο ποδοσφαιριστή μας.

Με τιμή

το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Δαμιανού

Η απάντηση της ΑΕΚ Καρυώτισσας στον ΠΑΟΚ Δαμιανού

Ο προκλητικός ποδοσφαιριστής Σωτηριάδης δε σταμάτησε να προκαλεί από το πρώτο λεπτό, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες στους φιλάθλους εξαγριώνοντας τους, (υπάρχουν μαρτυρίες).

Ο πρόεδρος μας ουδέποτε τον έβρισε, ίσα ίσα προσπάθησε να τον προστατεύσει στο τέλος διώχνοντας τον κόσμο.

Ας κοιτάξουν οι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι φίλοι του Δαμιανού να τον «μαζέψουν» γιατί όπου πάει προκαλεί και κάνει κακό στην ομάδα του.

Και κάτι ακόμη στο περσινό παιχνίδι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα επεισόδια με αποτέλεσμα να μπουν φίλαθλοι της ομάδας του και να χτυπήσουν ανήλικους ποδοσφαιριστές μας, που φόρεσαν και τη φανέλα του ΠΑΟΚ Δαμιανού. Θεωρήσαμε τότε ότι ήταν μια κακή στιγμή χωρίς να δώσουμε προεκτάσεις στο θέμα κάνοντας καταγγελίες, αφού δεχτήκαμε την ειλικρινή συγνώμη του κ. Καλτσα Ανδρέα.

Πόσο λάθος κάναμε… Στη ζωή πρέπει να μάθεις και να χάνεις. Κύριοι ήρθατε και κύριοι φύγατε.

Υ.Γ. Οι απειλές για το δεύτερο γύρο ισχύουν;

(Πώς θα έρθετε στο Δαμιανό ή με συνοδεία αστυνομίας να έρθετε).

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου