Tuesday, 23 April, 2024

Ραντζέλοβιτς: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, η Ευρώπη σε ενδιαφέρει πάντα»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει φιλοδοξίες να πετύχει κάτι κάλο στην Ευρώπη, ενώ σημείωσε ότι τον ενδιαφέρει

η ομαδική επιτυχία και όχι οι προσωπικές του εμφανίσεις.
Ο Σέρβος άσος παραχώρησε συνέντευξη στην Real News και σε πρώτη φάση σχολίασε τους αγώνες με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, λέγοντας: «Δεν είναι κάτι νέο για εμάς. Αυτό που κάνουμε είναι να εστιάζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε ένα ματς Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα και, παρότι είχαμε πάρει προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, κοιτάξαμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Κάναμε έναν καλό αγώνα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».
Για το δύσκολο πρόγραμμα και την συνέχεια: «Είναι γνωστό το πρόγραμμα, δεν άλλαξε κάτι. Ήταν ένας δύσκολος μήνας, με πολλά δυνατά ματς στην Ελλάδα και πιστεύω πως τα καταφέραμε μία χαρά. Η ομάδα απέκτησε προβάδισμα για το πρωτάθλημα, που είναι ο πρώτος στόχος μας. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμό ή να χαλαρώσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε πολύ και θα πάμε με καλή ψυχολογία στους αγώνες με την Αϊντχόφεν για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, η Ευρώπη σε ενδιαφέρει πάντα. Και πέρσι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, μακάρι να τα καταφέρουμε φέτος».
Για τις εμφανίσεις του: «Όταν είσαι σε μία ομάδα, σε ενδιαφέρει να πετυχαίνει τους στόχους της. Θα έρθει η ώρα μου. Δεν υπάρχει άγχος. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και όπως είπα ξανά, σημασία έχει να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου