Thursday, 18 April, 2024

Σήμερα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3) αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης.
Με τη λήξη της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, ενημέρωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να εξετάζονται τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, τονίζοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να εκδοθεί το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3).
Η χαρακτηριστική ατάκα του Δημήτρη Σκουτέρη σε σχετική ερώτηση για την έκδοση της απόφασης ήταν: “Θα δούμε παιδιά, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αν…”. Ερωτώμενος αν η απόφαση βγει Κυριακή, απάντησε: “Γιατί όχι;”.
Συγκεκριμένα, προς το τέλος της διαδικασίας, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως το Σάββατο (10/3) την απόφαση για την έφεση του “Δικεφάλου”.
Ο Δημήτρης Σκουτέρης, τότε του απάντησε: “Το θεωρείτε ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση… Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να’ ναι”.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου