Thursday, 25 April, 2024

Σίσκος και Παπαστεργίου στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αρσένη Σίσκου. Ο ποδοσφαιριστής

έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1996 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Αρσένης είπε: “Νιώθω τεράστια χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά σε αυτήν την μεγάλη ομάδα που λέγεται Εδεσσαϊκός. Από την μεριά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας ομαδικά και ατομικά”.
Ο Εδεσσαϊκός εκφράζει τις ευχαριστίες του στην ομάδα του Άρη Νησίου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Ευάγγελο Μαΐνο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Αρσένη Σίσκου καθώς και για την άριστη συνεργασία που έχουν οι δύο ομάδες όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Εδεσσαϊκός επίσης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιώργου Παπαστεργίου. Ο καταξιωμένος επιθετικός είναι γνώριμος σε όλους καθώς έχει ξανααγωνιστεί στους Πράσινους την περίοδο 2016-2017 όπου βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1993 και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αετό Σκύδρας, Τυληκράτη Λευκάδας, Λευκάδια, Μακεδονικό, Μουδανιά, Θερμαϊκό, Εθνικό Γιαννιτσών, Άρη Κασσανδρείας και Εθνικό Σοχού.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας τόνισε: “Επιστρέφω σε γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Υπόσχομαι να προσπαθήσω για το καλύτερο. Θέλω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για την ιστορία που έχει ο Εδεσσαϊκός”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου